Haberler

Erzincan protokolü Tercan ve Otlukbeli'de muhtarlarla bir araya geldi

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, milletvekilleri ve bürokratlar, köy ve ilçelerdeki mahallelerin sorunlarını, vatandaşların istek ve şikayetlerini tespit etmek, yapılan ve yapılacak olan kamu ve özel sektör yatırımlarını, istihdam konularını ve muhtarların çalışmalarını değerlendirmek üzere Tercan...

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, milletvekilleri ve bürokratlar, köy ve ilçelerdeki mahallelerin sorunlarını, vatandaşların istek ve şikayetlerini tespit etmek, yapılan ve yapılacak olan kamu ve özel sektör yatırımlarını, istihdam konularını ve muhtarların çalışmalarını değerlendirmek üzere Tercan ve Otlukbeli ilçelerinde muhtarlarla bir araya geldi.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, geleneksel hale getirdiği muhtarlar toplantısını sürdürüyor. Erzincan'ın Tercan ve Otlukbeli ilçelerinde 2019 yılı muhtarlar toplantısını yapan Vali Ali Arslantaş, ilk olarak Tercan ilçesinde ki muhtarlar ile bir araya geldi. Tercan Kaymakamlığına bağlı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı Toplantı Salonu'nda, Vali Arslantaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır, Tercan Kaymakamı Kürşad Karaca, Tercan Belediye Başkanı Lokman Gültekin ve ildeki bütün kamu kurum müdürlerinin ile Tercan ilçesinde bulunan mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş toplantıda yaptığı konuşmada, yıl içerisinde iki kez muhtarlar ile bir araya gelindiğine dikkat çekerek, ilkbaharda yapılacak işleri, sonbahar da ise yapılan işler değerlendirilerek böylece bir sonraki yıla hazırlık yapıldığını söyledi. Önümüzdeki yılın çalışmalarının ise planlarını yaptıklarını belirten Vali Arslantaş, gerçekleştirilecek olan bu toplantıda altyapı yatırımları kapsamında önümüzdeki sene başlayacak inşaat çalışma sezonunda ve yıl içerisinde kurumların ilçelerde gerçekleştirdikleri çalışmaları değerlendireceklerini kaydetti.

Tercan'da yaklaşık 2,5 saatlik toplantının ardından Otlukbeli ilçesine giden Vali Arslantaş, Milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır ve beraberindeki kamu kurum müdürleri buradaki muhtarlar ile bir araya geldiler. Vali Arslantaş, muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada, 2020 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan hizmetlerde, köy ve mahalle muhtarlarının görüş ve düşüncelerinin hizmet verenlere yol gösterici olacağını vurgulayarak, yeni seçilen muhtarları tebrik ederek tüm muhtarlara çalışmalarında başarılar diledi.

Düzenlenen toplantılarda belediye başkanları, ilçe kaymakamları ve kurumlar İlçelerde yapılan ve yapılması planlanan faaliyetleri içeren sunumlarını katılımcılara aktardılar. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Otlukbeli Erzincan Tercan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title