Haberler

Ersan İlyasova "Milli takımda olduğum zaman kendimi inanılmaz iyi hissediyorum" - NEW

Güncelleme:

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Milwaukee Bucks'ta forma giyen milli oyuncu Ersan İlyasova, New York Knicks takımına karşı aldıkları 123 - 102 skorluk galibiyet maçı öncesi AA muhabirine konuştu.

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Milwaukee Bucks'ta forma giyen milli oyuncu Ersan İlyasova, New York Knicks takımına karşı aldıkları 123 - 102 skorluk galibiyet maçı öncesi AA muhabirine konuştu.

Milli oyuncu Ersan İlyasova, New York Knicks'i bir önceki maçta büyük farkla yendiklerini dile getirerek takımlarının ligde iyi gittiğini ve daha iyi oynamak istediklerini belirtti.

Cedi Osman ve Furkan Korkmaz'ın performanslarının gayet iyi olduğunu söyleyen İlyasova, "Cedi'yle geçen hafta görüştük ve güzel muhabbet ettik. Şu anda iyi oynuyor ve ilk beşle başlıyor. Furkan da aynı şekilde sezona iyi başladı, o kadar dakika alamıyor ama görüştüğümüzde ona her zaman pozitif yaklaşıyorum. Takımda yer almaya çalışıyor, onun pozisyonunda olmak çok zor, bence çok iyi iş çıkarıyor." dedi.

15 yıldır ABD'de yaşadığını belirten Ersan İlyasova, Türkiye'de en çok Türk yemeklerini özlediğini dile getirerek, "Milli takımla vakit geçirdiğim zaman kendimi iyi hissediyorum." şeklinde konuştu.

İlyasova, "Fenerbahçe büyük bir camia, Türkiye'de olsaydım Fenerbahçe'de oynamak isterdim." diyerek, Basketbol severlere ise NBA'de oynayan Türk oyuncular Cedi, Furkan ve beni takip etmelerini istedi.

-Milli Oyuncu, daha sonra Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Oyladıkları fotolar aşağıdadır;

HABER

-"Çocuklarımızı geri istiyoruz"

Hasan Namlı

-Tasavvuf rüzgarı

Sergen Sezgin

-Mehmetçik çocukların yüzünü güldürdü

Behçet Alkan

-Suriye'de saldırıların hedefi çocuklar

Muhammed Said

YAŞAM

-Luceyn'in "yüzü" Türkiye'de gülüyor

Cem Genco

-Yüzen bebekler

Şebnem Coşkun

-Çamlıca'da Kandil akşamı

Muhammed Enes Yıldırım

-Beyaz yürüyüş

Hüseyin Yıldız

SPOR

-Millilerden asker selamı

Mustafa Yalçın

-Beytullah'ın azmi

Erhan Elaldı

-Şahika Ercümen'den dünya rekoru

Şebnem Coşkun

-Raftingin zorlu parkuru

Durmuş Genç

Kaynak: AA / Güncel

New York Knicks Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Prens William ve Kate nerede yaşıyor? Kate Middleton yeni eve taşınıyor!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title