Haberler

Ermenistan, Azerbaycan ordusuna karşı çocuk askerleri kullanıyor

Güncelleme:

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Haciyev sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir video ile Ermenistan'ın Azerbaycan ordusuna karşı savaşta çocuk askerler kullandığını ifade etti. Haciyev, "15 yaşın altındaki çocukları askere almak ve kullanmak uluslararası insan hakları suçudur ve yasaklanmıştır" dedi.

Azerbaycan ordusunun Ermenistan işgali altındaki topraklarını kurtarmaya yönelik başlattığı operasyonlar devam ederken, Ermenistan bir skandala daha imza attı.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Haciyev sosyal medya hesabı üzerinden, Ermenistan'ın Azerbaycan ordusuna karşı savaşta çocuk askerler kullandığını gösteren bir video paylaştı.

"15 YAŞIN ALTINDAKİ ÇOCUKLARI ASKERE ALMAK SUÇTUR"

Haciyev, "Bu görüntü Ermenistan'ın çocuk askerleri kullandığını gösteriyor. Araştırılması gerekiyor. 15 yaşın altındaki çocukları askere almak ve kullanmak uluslararası insan hakları suçudur ve yasaklanmıştır. Bu bir savaş suçu olarak tanımlanmaktadır" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

fuat oktay Ermenistan Azerbaycan 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (8)

ne bekliyordunuz şamanlar:

ülkesi talanla yüzyüze kalan her ulus bunu yapar ; bizde yaptık hz. öküzler

2
5
yanıtYanıtla
Iğdırlı:

hangi talandan bahsediyorsunuz rus eteği altında karabağı işgal ederken hocalı da vahsice cinayet işlerken tepkinizi de koydunuz mu hani çok hümanistsiniz ya pardon sizin hümanistliğiniz de Türk ve Müslümana yer verilmez demi.

yanıt5
yanıt2
türk:

pardon biz derken, siz kimsiniz Türk olmadigin kesin.

yanıt1
yanıt1
Doğrucu vatandaş:

Bu kaçıncı suç! Peki dünya görüyor mu? 3 maymunu oynayan sözde çağdaş, demokratik, gelişmiş dünya, piyonlarının katliamına ses çıkartmamaya ve hatta çaktırmadan desteklemeye devam ediyor. Lanet hepsinin üzerin olsun.

2
1
yanıtYanıtla
Ertan:

Biz bu filmi görmüştük, şerefi olmayan, karakteri bozuklardan ne beklenir ki, ermeni''si, pkk''sı, rum''u hepsinin mayası bozuk, Bunlar ancak cehenneme odun olur, başka halt olmaz.

2
1
yanıtYanıtla
DEFOLUN:

CIKIN TURK TOPRAKLARINDAN AYAK DIRETTIKCE GEBERECEKSINIZ SONU YOK BU ISIN SIZIN ICIN !!

1
1
yanıtYanıtla
SAVAŞLAR OLMASIN:

Svaşların kazananı silah satıcıları, kaybedenleri de yoksul insanlardır. Cepheye ölmeye gidenler hep yoksullardır. Hiç bir devlet başkanı çocuğu cepheye gönderilmez. Kaybedeceğini bile bile Azerbaycanı savaşa çeken sakallı şahıs ta aynısını yapıyor. Kaybediyor ve kaybetmeye de mahkum. . Kimin gazına geldiyse bedelini de yoksullara ödetiyor. Savaş çığırtkanlığı yapanlar cahiller ve hainlerdir.

0
2
yanıtYanıtla
TÜRKh:

Savaşlar olmasın nickli olan şahıs o halde söyle Türklerin tüm geri iade etsinler topraklarını o zaman savaş mavas kalmaz

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title