Haberler

Ermeni askerlerin kaçmaması için yalvaran Harutyunyan: Askerlerimizin kararlılığı ve azminin eşi benzeri yok

Güncelleme:

Karabağ'ın sözde lideri Arayik Harutyunyan, cepheden kaçan askerlere yalvardığını çabuk unuttu. İnsanları silahlanmaya çağıran Harutyunyan, "Askerlerimizin kararlılığı ve azminin eşi benzeri yok. Halkımız Vatanın güvenliği için kendi hayatlarından geçmiş durumdalar" dedi. Sesindeki çaresizlik dikkat çeken Harutyunyan bile dediklerine inanamadı.

Ermenistan'ın 27 Eylül tarihinde Azerbaycan'ın sivil yerleşim yerlerini vurmasından sonra, Azerbaycan kendisini savunmaya geçti ve Ermenistan ordularına saldırdı. Azerbaycan'ın cephedeki üstün başarısı Ermeni askerlerini püskürtürken, Erivan yönetimi iki kez ateşkes istedi. Ateşkeslerin yapılmasından kısa süre sonra sivil yerleşim yerlerine saldıran Ermenistan, Azerbaycan'ın kararlı duruşu karşısında bozguna uğradı ve cepheden kaçmaya başladı.

GEÇEN HAFTA ASKERLERİNE KAÇMAMASI İÇİN YALVARIYORDU

Dünya tarafından tanınmayan Karabağ Cumhuriyeti'nin sözde lideri Arayik Harutyunyan, geçen hafta cepheden kaçan askerlere yalvardığını unuttu ve kendinin bile inanmadığı açıklamalarda bulundu. Açıklamasında cepheden yeni döndüğünü belirten Harutyunyan, "Askerlerimizin kararlılığı ve azminin eşi benzeri yok. Halkımız Vatanın güvenliği için kendi hayatlarından geçmiş durumdalar." dedi.

"HERKESİ SİLAHA SARILMAYA DEVAM EDİYORUM"

Harutyunyan da Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan gibi sivil halkı silahlanmaya çağırdı ve"Herkesi silaha sarılmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı. Harutyunyan'ın bu açıklamaları yaparken ki çaresiz duruşu ise dikkatlerden kaçmadı.

Ermeni askerlerin kaçmaması için yalvaran Harutyunyan: Askerlerimizin kararlılığı ve azminin eşi benzeri yok

Bu açıklamaları yapan sözde Karabağ lideri Harutyunyan, daha önce cepheden kaçan askerleri durdurabilmek için önlerine geçerek yalvarmaya başlamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Ermenistan Karabağ Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (15)

Orhan:

GERÇEKTEN DOĞRU SÖYLÜYOR. CEPHEDEN KAÇMA KARARLILIĞI VE AZMİNDEN BAHSEDİYOR. SİZ NE SANDINIZ :)

42
6
yanıtYanıtla
xx:

yalanci iftiraci kalles kopek surusu

9
0
yanıtYanıtla
SİMLİ:

HE CANIM HEEE İNANDIK. . . . . . . . . . .

4
0
yanıtYanıtla
FARKLI :

Savaşta yapılabilecek en büyük yanlış. ! Düşmanın gücünü küçümsemek. Düşmanı aşağılamak, düşman hakkında yalan ve yanlış bilgi üretmektir. !!! Sonra, adama sorarlar. Bu kadar zayıf, güçsüz, korkak, iyi eğitilmemiş askerleri neden yenemedin. ? 3 milyon nufusu olan ülkenin askerleri bunlar. Küçük mü görüyorsun? Yenemedin. ! Kaçtılar mı. ? Kovalayamıyorsun. ! Sen vurdun da o vuramadı mı. ? Geç. . ! Düşman. Kötü. Katil, zalim, Her şey. ! Yalancı değil. ! Onu yenebilimen için. Önce DÜRÜST OLMANIZ GEREKİYOR. .

4
0
yanıtYanıtla
Farklı farklı:

Düşmanı küçük görmek ayrı psikolojik harp ayrı. Zoruna giden bir durum varsa onu anlarız. Ama psikolojik harp nedir bilmiyorsan sırf farklı olduğunu sandığın için konuşma.

yanıt0
yanıt0
FARKLI :

Senin psikolojik savaşın, buradaki insanları GAZLAMAK. ! Maçan sıkıyorsa, git mesajını Ermeninin okuyup anlayacağı dilde ve onların görebileceği yerde yaz. ! Sen Harp nedir? Biliyorsan yanlış yerdesin. Cepheye git. . ! Maçan sıkmıyorsa, bu savaşı Azerbaycandan izle. ! Gör bakalım oradaki insanların psikolojisi nasılmış? Korkuları, endişeleri nelermiş. ? Git evlat yolu gözleyen anaların babaların halini anla. Oturduğun yerde UZMAN olmuşsun da, haberimiz yokmuş. ! ÇOCUK. Saçmalayan sensin.

yanıt0
yanıt0
Dimoğrasiğğ:

Adamlar başka ülkenin toprağında ölüyor halen konuşuyorlar, bunlar Fransa''nın beynini yıkadığı Asala artıkları PKk''nın da ta kendisiler. Ermeni falan da değiller başka ülkelerin maşasılar. Fransa konuş diyor konuşuyorlar sus diyor susuyorlar Fransızlar''dan medeniyetleri daha eski ama gel gelelim 1900''den beri insanlıklarını terk edip maşalık yapıyorlar.

3
0
yanıtYanıtla
eser:

Keşke savaşlar olmasa, insan onuruna yakışır şekilde dostça ve kardeşçe yaşasak.

1
2
yanıtYanıtla
Gg:

Bunlara karşı barışı savunmak, barış kavramına hakarettir.

yanıt4
yanıt0
CCC:

Onu emperyalist ağa babalarına söyle.

yanıt0
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title