Haberler

14 Yaşındaki Kızı 'Erkekliğime Hakaret Etti' Deyip Zorla Öpen Genç Tutuklandı

Güncelleme:

Kayseri'de 14 yaşındaki kız çocuğunu, 'erkekliğime hakaret etti' diyerek zorla öpen 18 yaşındaki B.P. isimli genç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kayseri'de evine götürdüğü 14 yaşındaki kızı, 'sen nasıl erkeksin' dediği için gözlerini kapatıp öptüğünü söyleyen 18 yaşındaki tutuksuz sanık B.P., mahkemece 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklandı.

MAĞDUR KIZ MAHKEMEYE KATILMADI

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuksuz sanık B.P. (18), mağdurun annesi B.A. (44) ile avukatlar hazır bulunurken, mağdur A.A. (14) ise duruşmaya katılmadı.

"ERKEKLİĞİME HAKARET ETTİ, BEN DE ÖPTÜM"

18 yaşındaki tutuksuz sanık B.P. mahkemede sorgu ve savunmasında, "Mağdur arkadaşım olur. Saat: 23.00 sıralarıydı, gidecek hiçbir yeri olmadığını, şiddet gördüğünü söyledi. Kendi rızası ile bizim eve gittik. Evde annem, kız kardeşim vardı. Onlar bir odada, ben başka bir odada kaldım. O önceden beni mahallede öpmek istedi, ben kendimi geri çekmiştim. Evde de yine aynı böyle konu açıldı. Bana 'Sen ne biçim erkeksin' diyerek erkekliğime hakaret etti. Ben de gözlerimi kapatarak öptüm, dudağından mı öptüm bilmiyorum, gözlerim kapalıydı" diye konuştu.

"BİZE DARILDI EVDEN KAÇTI"

Mağdurun annesi B.A. ise sanıktan şikayetçi olduğunu belirterek, "Mağdur benim kızım olur. Bize darıldı, küstü, evden kaçtı. Sanığın yanına gitmiş, bir gün sonra eve geldiğinde dudağı mordu, sıkıştırdım, olayı anlattı. Kızım şuanda yurtta kalıyor. Yurdun voleybol turnuvası için Aydın'a gitti. Sanıktan şikayetçiyim" dedi.

SANIĞIN ANNESİ: KIZ BENİMLE BİRLİKTE YATTI

Sanık B.P.'nin annesi Ö.P. de duruşmada tanık olarak dinlenirken, Ö.P. şunları söyledi:

Oğlum olay günü saat: 23.00 sıralarında mağdur kız ile birlikte eve geldi. Kız kendini Melis olarak tanıttı. 19 yaşında olduğunu, gidecek yeri olmadığını, şiddete uğradığını söyledi. O gece kızım, ben ve mağdur kız aynı odada, oğlum ise başka odada yattı. Sabah 07.00 gibi de evden ayrıldı.

Mahkeme heyeti, 'çocuğun cinsel istismarı' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuksuz yargılanan sanık B.P.'nin tutuklanmasına, mağdur A.A.'nın da diğer celse zorla getirilmesine karar vererek, duruşmayı erteledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kayseri 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title