Haberler

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi 5.Grupta mücadele eden Bilecik Belediye Spor Kulübü Başkanı Osman Gezgin, "Kulüp olarak amacımız, Bilecik'i tanıtmak ve gençlere basketbol ile diğer spor dallarını sevdirmektir" dedi.

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi 5. Grupta mücadele eden Bilecik Belediye Spor Kulübü Başkanı Osman Gezgin, "Kulüp olarak amacımız, Bilecik'i tanıtmak ve gençlere basketbol ile diğer spor dallarını sevdirmektir" dedi.

Gezgin, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2005 yılından beri bölgesel amatör ligde mücadele ettiklerini ve yaklaşık 5 yıldır 3'üncü ligin potasından geri döndüklerini kaydetti.

Bu yıl kurdukları iddialı takımla bir üst lige çıkmayı hedeflediklerini dile getiren Gezgin, şöyle konuştu:

"Bilecik Belediyespor Kulübü, basketbol, güreş, tenis, boks alanlarında faaliyetler göstermekte. En iddialı olduğumuz dallardan bir tanesi de basketbol. Basketbol branşında 2005 yılından beri bölgesel amatör ligde mücadele ediyoruz. Takımımız bu yıl amatör ligde 5'inci grupta 7 takımla mücadele edecek. İlk maçımız da 4 Kasım'da Bilecik Spor Salonu'nda olacak. Bütün kent halkını maça davet ediyoruz. Kulüp olarak amacımız, Bilecik'i tanıtmak ve gençlere basketbol ve diğer spor dallarını sevdirmektir. Bugün geldiğimiz noktada bu hedeflerimizin hepsine ulaşmış durumdayız."

Basketbol İl Temsilcisi Aziz Torun da Erkekler Bölgesel Ligi'nde en iddialı takım olduklarını belirterek, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya teşekkür etti.

Muhabir: Mehmet Candikmen

Yayıncı: Deniz Açık - BİLECİK

Kaynak: AA / Yerel

Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title