Haberler

Ergenekon Davası'nda 242'inci Duruşma

İstanbul 13.Ağır Ceza Mahkemesi'de görülen 65'i tutuklu 274 sanıklı Ergenekon Davası'nın 242.duruşması başladı.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'de görülen 65'i tutuklu 274 sanıklı Ergenekon Davası'nın 242. duruşması başladı.

Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nde bulunan küçük salonda yapılan duruşmada Tümgeneral Hıfzı Çubuklu, emekli Tuğgeneral Veli Küçük, eski Özel Harekat Dairesi Başkanvekili İbrahim Şahin de aralarında bulunduğu 33 tutuklu sanık hazır bulundu. 16 celse men edilen CHP İzmir Milletvekilli Mustafa Balbay ve gazeteci Tuncay Özkan ile eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal'ın da aralarında bulunduğu 32 tutuklu sanık duruşmaya katılmadı. Duruşmada tutuksuz sanık İstanbul eski Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan ve Ümit Oğuz'tan da hazır bulundu.

Tuncay Güney ile 2001 yılında yapılan mülakat sırasında İstanbul Organize Suçlar Şubesi'nde tahkikattan sorumlu müdür yardımcısı olan polis başmüfettişi Kemal Karademir tanık olarak dinleniyor. Karademir'e, Güney ile yapılan 2001 yılındaki mülakattan bazı bölümler izletilerek sorular yöneltiliyor. - İstanbul / Silivri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

hıfzı çubuklu veli küçük istanbul silivri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title