Haberler

Ergene Kaymakamı, Uyarıcı Broşür Dağıttı

TEKİRDAĞ'ın Ergene İlçesi Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ile ilçenin uyuşturucu komisyonu üyeleri, araç sürücüleri ve halka uyuşturucuyla ilgili uyarıcı broşür dağıttı.

TEKİRDAĞ'ın Ergene İlçesi Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ile ilçenin uyuşturucu komisyonu üyeleri, araç sürücüleri ve halka uyuşturucuyla ilgili uyarıcı broşür dağıttı.

Velimeşe Mahallesi ışıklı kavşakta jandarma ile birlikte yapılan broşür dağıtımına Kaymakam Fatih Kızıltoprak, uyuşturucu ile mücadele komisyonu üyeleri ve öğretmenler katıldı. Burada komisyonun kısa sürede uyuşturucu ile ilgili olarak öğrencileri yapılan toplantılar ile bilgilendirdiklerini belirten Kaymakam Kızıltoprak, "Ergene uyuşturucu komisyonu üyelerimiz ki aralarında öğretmenlerimiz var aynı zaman da ilçe jandarma ekiplerimiz var. Bu komisyonumuz okullarımız da öğrencilerimize ulaştık. Onlara sadece uyuşturucu değil rehber öğretmenler olarak diğer konularda da yardım ettiler. Bugün aynı zamanda uyuşturucuyla ilgili olarak vatandaşlarımıza bilgilendirici broşürler dağıtıyoruz. Biz Ergene Kaymakamlığı olarak uyuşturucuyla mücadelemiz sonuna kadar süreceğiz" dedi.

Kaymakam Kızıltoprak ile komisyon üyeleri daha sonra uyuşturucuyla ilgili bilgilendirici broşürleri dağıttı.

- Tekirdağ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Kızıltoprak Velimeşe Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title