Haberler

Erdal İnönü Kent Parkı'nda Sona Gelindi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Erdal İnönü Kent Parkı'ndaki çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Erdal İnönü Kent Parkı'ndaki çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre Uysal, Eski Antalyalılar Dostluk ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Mahmut Çil, Turgay Alp ve Atilla Kulaksızlar'ı makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Uysal, Antalya'da hızlı şehirleşme ve göç nedeniyle nüfus yapısı ve kent değişirken antik çağlardan bugüne uzanan barış ve kardeşlik ortamının, bir arada yaşama arzusunu hiç kaybetmemiş olmasının çok değerli bir miras olduğunu belirtti.

Muratapaşa Belediyesi olarak bu mirasa sahip çıkarak geliştirmeye çalıştıklarını vurgulayan Uysal, turunç kokan sokakların kaybedildiğini dile getirdi.

Uysal, Antalya'nın eski sokaklarına kavuşması için altyapı çalışmaları tamamlanan mahallerde turunç fidanı dikmeye başladıklarını belirterek, 7 aylık bir süreçte 22 bin fidan dikeceklerini vurguladı.

Erdal İnönü Kent Parkı'nda da "Kent Tarihi Müzesi" oluşturacaklarını dile getiren Uysal, parkın içinde Antalya'nın eski fotoğraflarının, şehir tarihine ilişkin resimlerin ve eşyaların sergileneceğini anlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Erdal İnönü Ümit Uysal Muratpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title