Haberler

Er; "Hukukçu, Bilgisini Canlı Tutmalı"

Mersin Barosu Başkanı Ali Er, hukukçuların, başarılı olmak istiyorlarsa bilgilerini canlı tutmaları gerektiğini söyledi.

Mersin Barosu Başkanı Ali Er, hukukçuların, başarılı olmak istiyorlarsa bilgilerini canlı tutmaları gerektiğini söyledi.

Hukuk fakültelerinden mezun olup avukatlık stajına başlayacak olan stajyerler, Mersin Barosu Başkanı Ali Er'i ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Gazi Özdemir'in de bulunduğu ziyarette, meslektaşlarına Mersin Barosu'nun çalışmaları hakkında bilgiler veren Er, "Başarılı bir hukukçu olmak istiyorsanız, bilginizi sürekli canlı tutmak zorundasınız. Mersin Barosu olarak, meslektaşlarımızın mesleğini geliştirmesine olanak sağlamak en önemli görevlerimizden birisidir. Sizlere baromuzun bu olanaklarından mutlaka faydalanmanızı tavsiye ediyorum. Avukatlık mesleği, insan haklarını savunan, adaletin derinleşmesini sağlayan bir mekanizmadır. Doğruluktan, dürüstlükten, adaletten ayrılmayarak bu ilkeleri şiar edinmelisiniz" dedi.

Stajyer avukatlara eğitim dönemlerini iyi değerlendirmeleri tavsiyesinde bulunan Er, "Stajına başlayacak olan genç kardeşlerime, aynı şevkle bu mesleği icra etmelerini temenni ediyor, başarılar diliyorum" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gazi Özdemir Ali Er Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title