Haberler

    Epic Games Store'un bedava oyun kampanyası 50 TL'lik oyunla başladı!

    Güncelleme:

    Dağıttığı oyunlarla gönlümüze kalp kuran Epic Games, 15 günde 15 bedava oyun kampanyasını Shenmue 3 oyununu bedava dağıtarak başlattı.

    Dağıttığı bedava oyunlarla oyuncuların gönlüne kalp kuran Epic Games Store, 15 günde 15 bedava oyun kampanyasını Shenmue 3 oyununu ücretsiz dağıtarak başlattı.

    Epic Games Store, geçtiğimiz günlerde yılbaşı kampanyası kapsamında birçok oyunu bedavaya dağıtacağını açıklamıştı. Geçtiğimiz yıl da yılbaşından önce 15 oyun dağıtan Epic Games, bu hareketle oyuncuları mutlu etmişti. Bu senenin kampanyası da aynı başarıyı yakalayacak gibi gözüküyor. Öyle ki, bedava dağıtılan ilk oyun 50 TL değerindeki Shenmue 3 oyunu oldu.

    SHNEMUE 3 EPIC GAMES'TE ÜCRETSİZ OLDU

    TS Net ve Neilo tarafından geliştirilen, Deep Silver tarafından yayınlanan Shenmue III, piyasaya 2019 yılında sürüldü. Farklı açık dünya yapısı, dövüş tarzı ve hikayesi ile dikkat çeken 50 TL değerindeki eserin Steam incelemeleri 'Çok Olumlu' durumda. Oyun, Epic Games Store'da 17 Aralık 19.00'a kadar bedava olacak, sonrasında ise yerini başka bir oyuna bırakacak. Bu sebeple Shenmue 3'ü kütüphanenize eklemek istiyorsanız elinizi çabuk tutmanız gerekiyor.

    Büyük beklentiler tam anlamıyla karşılanmamış olsa da oyuncular Shenmue 3'ün bedava olmasını sevinçle karşıladı.

    SHENMUE 3 FRAGMANI

    SHENMUE 3 NASIL BEDAVA ALINIR?

    Shenmue 3 oyununu Epic Games Store'dan bedavaya almak için yapmanız gerekenler oldukça basit. Aşağıdaki adımları uygulayarak oyunu sonsuza kadar Epic Games Store kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

    1. Epic Games Store'a girin, hesabınıza giriş yapın
    2. "Mağaza" kısmına girin
    3. Aşağı kaydırarak "Ücretsiz Oyunlar" sekmesini bulun
    4. Shenmue 3 oyununun mağaza sayfasına girin
    5. "Yükle" butonuna tıklayın
    6. Siparişinizi onaylayın
    7. Bu adımları uyguladıktan sonra oyun Epic Games Store kütüphanenize süresiz olarak eklenecektir..

    SHENMUE 3 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

    Shenmue 3 Minimum Sistem Gereksinimleri

    • İşletim Sistemi: Windows 7×64, Windows 8×64, Windows 10×64 (64-bit OS)
    • CPU: Intel Core i5-4460 (3.40 GHz) Quad-core
    • RAM: 4 GB
    • GPU: NVIDIA GeForce GTX 650 Ti (DirectX 11 & VRAM 2GB)
    • DirectX: Sürüm 11
    • Boş Alan: 100 GB kullanılabilir alan

    Shenmue 3 Önerilen Sistem Gereksinimleri

    • İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit OS)
    • CPU: Intel Core i7-7700 (3.60 GHz)
    • RAM: 16 GB
    • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1070
    • DirectX: Sürüm 11
    • Boş Alan: 100 GB kullanılabilir alan
    • Epic Games Store Shenmue 3'ün ardından yılbaşına kadar 14 bedava oyun daha dağıtacak. Yeni oyunlar arasında hangi eserlerin olmasını bekliyorsunuz veya istiyorsunuz? Fikirlerinizi paylaşmayı unutmayın, iyi oyunlar!

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Shenmue III Epic Games Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title