Haberler

Enver Ören Yad Edildi

Merhum Enver Ören, Yenibosna İhlas Eğitim Kurumları Konferans Salonu’nda düzenlenen programda yaptığı değerli hizmetlerle anıldı.

Merhum Enver Ören, Yenibosna İhlas Eğitim Kurumları Konferans Salonu'nda düzenlenen programda yaptığı değerli hizmetlerle anıldı.

İhlas Holding, Türkiye gazetesi ve İhlas Vakfı'nın kurucusu merhum Enver Ören'i anmak üzere İhlas Vakfı tarafından "Enver Ağabey'in Ardından" isimli program düzenlendi. Programa, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Okyay, İhlas Holding Danışmanı Agit Geylani, Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kapan, İhlas Vakfı mensupları, İhlas Holding çalışanları ve sevenleri katıldı. Programda, Enver Ören'in yaptığı konuşmaların videoları gösterildi. İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören'in konuşması ile devam eden program, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Resul İzmirli, Türkiye Gazetesi Yazarı Mehmet Said Arvas, İhlas Vakfı Başdanışmanı Prof. Dr. Ramazan Ayvallı ve Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kapan'ın katıldığı panelle devam etti. Programda konuşma yapan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, "İki konudan bahsediyor Enver Ağabey, gazete ve kültür hizmeti olan kitaplarımız. Onun vefatından sonra çık bir şeyler söyle denilen her ortamda kitap hizmetlerimizi ve gazetemizi anlattım. Vasiyeti olan 'Bir arada bulunun, birlik ve beraberlikten ayrılmayın' sözünü her zaman gür bir sesle söyledim. Enver Ağabeyimizi çok seviyorsak onun en büyük emeği olan ve 'hayatımın anlamı' dediği gazeteye bağlılığımızla seviyoruz" ifadelerini kullandı.

Program yapılan konuşmaların ardından sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İhlas Holding Enver Ören Yenibosna İhlas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title