Haberler

Engin Altan Düzyatan'ı Kimse Tanımadı

Güncelleme:

Engin Altan Düzyatan sette ateşlenince makyajı ve kostümleriyle hastaneye kaldırıldı, bu haldeyken kimse ünlü oyuncuyu tanımadı.

Engin Altan Düzyatan'ın cuma günü vizyona giren "Ve Panayır Köy'den Gider" adlı filminin çekimlerinde trajikomik bir olay yaşandığı ortaya çıktı. Çekimleri iki yıl önce Konya'da yapılan filmde ünlü oyuncu, yüzünde yanık izi olan Ali isimli bir genci canlandırdı.

HASTANEDE TANIMADILAR

Düzyatan'ın rolü için özel bir makyaj uygulandı. Ancak çekim sırasında ateşlenen Düzyatan, ekip tarafından apar topar Konya Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hürriyet'in haberine göre makyajını bile temizleyemeden, kostümleriyle hastaneye götürülen ünlü oyuncuyu kimse tanımadı.

YANIK SERVİSİNE ALDILAR

Yüz makyajını gerçek sanan sağlık görevlileri, oyuncuyu yanık servisine götürdü. Set ekibinin durumu anlatmasıyla Düzyatan'ın solunum yolları enfeksiyonu geçirdiği anlaşıldı ve tedaviye alındı.

Kısa sürede iyileşen oyuncu çekimlere kaldığı yerden devam etti.

AYRILIK ZAMMI

TRT 1'deki Diriliş Ertuğrul'da 'Ertuğrul Gazi' yi oynayan Engin Altan Düzyatan'ın diziden ayrılacağı konuşuluyordu. İddiaya göre bölüm başına aldığı ücret 80 bin TL 100 bin TL'ye çıkarılınca Engin Altan Düzyatan diziden ayrılmaktan vazgeçti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Engin Altan Düzyatan Konya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

antalyalı:

lan ayda 400 bin tl senede 5, 200, 000 yok kardes yaa bende olsam ayrılmam 5 sene sürse dizi ooohoo holding kurarsın holding. emeğiyle alıyor helal olsun ne diyim

4
1
yanıtYanıtla
metecan metecan:

aldıgı para helal olsun sonuna kadar hak ediyor böyle diziler cok yapılmalı bu arada ertugrul gazi 90 yaşın üstünde yaşadı daha cok izleriz bu diziyi :)

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title