Haberler

Engin Altan Düzyatan, 94 Bin TL'lik Saatine İki Yıl Sonra Kavuşacak

Güncelleme:

Diriliş Ertuğrul dizisi ile fırtınalar estiren Engin Altan Düzyatan, 94 bin TL'lik saat sipariş etti. Ünlü oyuncunun sınırlı sayıda üretilen saat için iki yıl beklemesi gerekiyor.

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan kendisi için dünyanın en popüler ve pahalı saatlerinden biri olan Patek Philippe Nautilus sipariş etti.

SINIRLI SAYIDA ÜRETİLİYOR

Günaydın'dan Bülent Cankurt'un haberine göre Engin Altan Düzyatan'ın ödülüne kavuşması için iki yıl beklemesi gerekiyor. Çünkü tamamen el yapımı olan ve sınırlı sayıda üretilen saat için sıra var.

FİYATI 94 BİN TL

Engin Altan Düzyatan'ın sipariş ettiği saatin fiyati ise 24 bin 100 İsviçre Frangı. Bugünkü kurla 94 bin TL. Aynı saatin karaborsadaki ikinci el fiyatı 150 bin lira.

1 YILLIK ANLAŞMA KARŞILIĞI 6 MİLYON TL ALMIŞTI

Küçük bir not: Vakıfbank'ın reklam yüzü olan Engin Altan Düzyatan, geçen günlerde bir yıllık anlaşma karşılığında 6 milyon TL almıştı.

İşte Engin Altan'ın sipariş ettiği saat;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul Bülent Cankurt Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (27)

aytunç:

ister zor kazan ister kolay kazan ama şu saate o parayı verirken bir düşün be mübarek unutmaki o saati alman halkın sayesinde oldu 94 bin tl lik saat takıcağına 1000 tl lik saat al gerisinide garibana dağıt bir yerin mi eksilir yazık be

27
0
yanıtYanıtla
Tunahanb:

Hepimiz eleştiriyoruz da bu adamın yaptığı işleri kim yapabilir? Buralara kolay mı geliniyor yılların emeği ile bu şöhreti almış bu insan. Çıkıp oturduğumuz yerden eleştiriyoruz arka perdesini görmeden. Sen niye kazanamadın o parayı o saat niye senin değil kendine sorsana.

6
11
yanıtYanıtla
Realist:

Bu adamı hiç sevmiyorum. Dizisini izleyerek bunlara para kazandırmayın. Rabbena hep bana hep bana. Garibanları gözü görmez bunların.

11
5
yanıtYanıtla
kalın:

Bizimkiler de dizilerle kahramanlık hikayesi yazmaya devam etsinler. Yolunacak kaz çok .

14
1
yanıtYanıtla
ADAM:

Parası olan alır, bundan kime ne? Hem adam enayi değil ya. Aldığı saat beyaz altından yapılıyor.

4
10
yanıtYanıtla
Yazık:

İki yıl daha yaşayıp yaşamayacağının garantisini kim verebilir? İşte bunlar hep imanın eksikliğinden. İnsanın yüzüne de vuruyor zaten ne olduğu.

10
3
yanıtYanıtla
İslam:

Ne kadar yazık kimisi kömür yok diye donarak ölür kimi yokluktan bir ekmek çalar yıllarca hapis yatar kimiside benim gibiler sayesinde bir reklamda tirilyolar alır ve hiç kullanmayacağı alete 100 bin verir adalet bu hayatın neresinde

12
1
yanıtYanıtla
Isviçreli:

Siz seyretmeye devam edin 1 kaç seneye bir 3 5 milyona saat daha alır biter

8
2
yanıtYanıtla
el turko:

zafer caglayanın saati daha paglı o birseymiii

8
1
yanıtYanıtla
Fellicuni:

Koministler çoşmuş bu haberle.

1
8
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title