Haberler

Engin Akyürek'e Güney Kore'den Ödül!

Güncelleme:

Engin Akyürek, Kara Para Aşk dizisindeki performansıyla ' Seul Drama Ödülleri'nde "En İyi Aktör" seçildi. Dünyaca ünlü finalistler arasından ödülü kucaklayan Engin Akyürek, Güney Kore'nin başkentinde düzenlenen törende ilgi odağı oldu.

En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde Adrien Brody, Terrence Howard gibi finalistler arasından Altın Ödül'e layık görülen Akyürek'in törende Korece teşekkür ederek başladığı konuşması büyük alkış aldı. Konuşmasınada ülke gündemine de değinen Engin Akyürek "Bu ödül için tüm dünyadaki izleyenlerime ve juriye çok teşekkür ediyorum. Aynı dili konuşamasak da paylaşamasak da duyguları paylaşmak çok güzel bir tecrübe. Buradan yapımcım Kerem Çatay'a, yönetmenim Ahmet Katıksız'a, Hakan Eren'e, senaristlerim Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon'a, bütün oyuncu arkadaşlarıma, tüm Kara Para Aşk ekibine ve çok kıymetli aileme sonsuz teşekkürler. Bu ödülü aldığım için çok mutluyum ama son zamanlarda ülkemde olan terör olaylarından dolayı büyük üzüntü içerisindeyim. Terörün olduğu yerde söylenebilecek tek şey barıştır.Sadece kendi ülkem adına dilemiyorum bunu, tüm dünya için barış diliyorum"cümlelerini kurdu.

Bu yıl 10. kez düzenlenen Uluslararası Seul Drama Ödülleri, dünya çapında televizyon sektörünün en önemli organizasyonlarından biri olarak kabul görüyor. 50 ülkeden başvurunun yapıldığı organizasyonda Engin Akyürek Kara Para Aşk dizisindeki komiser Ömer performansıyla ödüle layık görüldü.

Fotoğraf altı: Törende Engin Akyürek'e hayranları yoğun ilgi gösterdi. Oyuncu, Koreli hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Engin Akyürek Kara Para Aşk Güney Kore Seul Magazin Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title