Haberler

Engelli Yağmur İçin Damatsız Düğün Yapıldı

Engelli Yağmur için damatsız düğün yapıldıBALIKESİR - Burhaniye ilçesinde, Zihinsel Engelli Yağmur Özavcı 30 yaşına basarken, ailesi onun için muhteşem bir doğum günü hazırladı.

Engelli Yağmur için damatsız düğün yapıldı

BALIKESİR - Burhaniye ilçesinde, Zihinsel Engelli Yağmur Özavcı 30 yaşına basarken, ailesi onun için muhteşem bir doğum günü hazırladı. Hayalleri olan gelinliği giyen Yağmur için damatsız düğün yapılırken, Ahmet Akın Düğün Salonu'nda yapılan eğlence Kaymakamdan belediye başkanına yüzlerce Burhaniyeliyi buluşturdu.

Burhaniye'de berberlik yapan Hasan Özavcı ile anne Emine Özavcı kızları için görkemli bir doğum günü düzenledi. Hayali olan gelinlik giyen Yağmur Özavcı, evinden konvoyla alınarak Ahmet Akın Düğün Salonuna getirilirken, burada oyunlar oynandı, pasta kesildi, kına ve takı töreni yapıldı. Yağmur ilk dansı babası Hasan Özavcı ve kardeşi Murat Özavcı ile yaparken, düğüne katılanlarla birlikte pisti hiç boş bırakmadı. Doğum gününe Kaymakam Hüseyin Öner ve eşi Mine Öner ile Belediye Başkanı Necdet Uysal ve eşi Aydan Uysal da katıldı. Kaymakam Hüseyin Öner ve eşi Mine hanımda Yağmur ve konuklarla birlikte oyunlara katıldı. Yerel Sanatçı Murat Ceylan da şarkılar söyledi. Konuklara teşekkür eden Yağmur Özacı, "Bugün benim 30. yaş günüm. Bütün gelenlere herkese teşekkür ederim. Hayalimdeki doğum günü oldu" dedi.

Baba Hasan Özavcı da, "Kızımın 30. yaş gününü bu akşam kutladık. İnşallah, bundan sonra kalan ömründe sağlıklı sıhhatli daha nice günler yaşar. Bu günlerin başka engelli kardeşlerimiz tarafından da tekrarlanmasını niyaz ederim. Katılanlara, yardımcı olanlara, bu güne destek olan bütün misafirlerimize cani gönülden teşekkür ederim" dedi.

Kızına 5 yıl önce söz verdiğini anlatan anne Emine Özavcı ise, "Bugün bizim kızımızın doğum günü. 5 yıl önce verdiğim söz ve onun duygularının hepsini bir araya getirerek bu geceyi tertipledik. Bizde çok mutluyuz. Oda çok mutlu oldu. Hayalleriydi. Hayallerini gerçekleştirmeye gayret ettik. Dostlarımıza herkese çok teşekkür ederim. Kızımı yıllardan beri koşturuyorum. Onun çok seveni varmış. Salonu doldurdular. Güzellikte anlatacak söz bulamıyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Aziz Yıldırım: Seçimi kazanırsam Jose Mourinho'yu getireceğim

Aziz Yıldırım: Seçimi kazanırsam Jose Mourinho'yu getireceğim

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title