Haberler

Doktor eşi tarafından öldürülen diyetisyenin en yakın arkadaşı konuştu: Kocası kıskanmasın diye giyimini bile değiştirdi

Güncelleme:

Antalya'da doktor eşi Yusuf Onur Kaan Bozkurt'un tabancayla vurup öldürdüğü diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt'un en yakın arkadaşı ve danışanı Tuğba Pekdiri Avcı, "Eşi, ofise gelen danışanlarından onu kıskanıyordu, Gamze kocası kıskanmasın diye giyimini bile ona göre ayarlıyordu" dedi.

Antalya'da, 58 yaşındaki Yusuf Onur Bozkurt'un 38 yaşındaki eşi Gamze Kaçar Bozkurt'u tabancayla vurup öldürdükten sonra intihar etmesinin yankıları sürüyor.

Eşinin öldürdüğü diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt'un cenazesi dün Uncalı Mezarlığı'na verilirken, ailesi ve yakınları da evlerinde taziyeleri kabul ediyor. Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis, evde bulunan doktora ait biri ruhsat tarihi geçmiş iki silahtan olayda 7.65 mm'lik tabancanın kullanıldığını belirledi. Çiftin daha önce İzmir'de yaşadığı, boşanma aşamasına gelmeleri üzerine 4 ay önce ilk olarak Gamze Kaçar Bozkurt'un, bir ay sonra da eşi Yusuf Onur Kaan Bozkurt'un Antalya'ya taşındığı öğrenildi.

"YAŞARKEN MELEK GİBİYDİ, ŞİMDİ MELEK OLDU"

Gamze Kaçar Bozkurt'un en yakın arkadaşı ve aynı zamanda danışanı Tuğba Pekdiri Avcı, çiftin yaşadıklarına en yakından tanık olan birisi olarak gördüklerini anlattı. Çift arasında 'kıskançlık' meselesi yüzünden sık sık tartışma yaşandığı belirten Avcı, "Gamze ile birlikte iş yapmak için tanıştık. Ancak, kısa süre içinde çok yakın arkadaş, adeta birbirimize sırdaş olduk. Bana olan biten her şeyi anlatırdı. Çok güzel yıllar geçirdik. Yaşarken melek gibiydi, şimdi melek oldu gitti" dedi.

Türkiye'nin konuştuğu cinayet! En yakın arkadaştan 'kıskançlık' açıklaması: Gamze, kocası kıskanmasın diye giyimini bile değiştirdi

"OFİSE GELEN DANIŞANLARINDAN GAMZE'Yİ KISKANIYORDU"

Doktorun İzmir'de kadın doğum hastalıkları üzerine özel bir muayenehanesi bulunduğunu, Gamze'nin de aynı dairede diyetisyen olarak muayenehaneyi kullandığını belirten Tuğba Pekdiri Avcı, "İzmir'de aynı ofisi paylaşıyorlardı. Ancak bu çok fazla uzun sürmedi. Eşi, ofise gelen danışanlarından Gamze'yi kıskanıyordu. Psikolojik ve fiziki şiddete maruz kaldığı için çok sevdiği işini bırakıp eve kapandı. Daha sonra ise yeniden Antalya'ya taşındı. Burada çalışmaya başladı. Kısa süren bir ayrılık süreci yaşadılar. Bir süre sonra eşi Yusuf Onur Kaan Bozkurt da Antalya'ya geldi ve barışmak için çok uğraş verdi. İntihara bile kalkıştı. Bu süre içinde Gamze, Kaan için çok uğraş verdi. İntihardan vazgeçirdi. Tedavi olmasını sağladı. Ancak, sonuç ortada" diye konuştu.

Türkiye'nin konuştuğu cinayet! En yakın arkadaştan 'kıskançlık' açıklaması: Gamze, kocası kıskanmasın diye giyimini bile değiştirdi

"KISKANMASIN DİYE GİYİMİNİ BİLE ONA GÖRE AYARLIYORDU"

Gamze Kaçar Bozkurt'un kocası Yusuf Onur Kaan Bozkurt'u çok sevdiğini söyleyen Tuğba Pekdiri Avcı, "Gamze, kocası kıskanmasın diye giyimini bile ona göre ayarlıyordu. Şubat ayı içinde bir kamera çalışmamız vardı. Sürekli el ele göz gözeydiler. Ben de çok mutlu olmuştum. Ancak, çok uzun sürmedi" dedi.

"MEĞER CELLADINI KURTARMIŞ"

Gamze Kaçar Bozkurt'un emekli öğretmen olan babası Harun Kaçar ise dün yaptığı açıklamada, "Boşanacaklardı. Araya girdik, kızım boşanmaktan vazgeçti. Damadım, geçtiğimiz günlerde silahla intihara teşebbüs etti. Kızım intihardan vazgeçirdi. Meğer celladını kurtarmış. Olaydan bir gün önce, eşimin doğum günü için tüm aile bir araya gelmiştik. Çok mutluydular. Böyle bir şey yapacağı aklıma gelmezdi. Kızım uyurken başına iki el ateş etmiş. Sonra da intihar etmiş" dedi. Kızı Gamze'nin öldürülmeden bir gün önce annesi Nurdan Kaçar için düzenlenen doğum günü etkinliğine eşi ve çocuğuyla katıldığını ve gayet mutlu bir aile tablosu çizdiklerini belirten baba Harun Kaçar, aynı gün Duraliler Mahallesi'nde yetim kalan iki çocuk için yardım topladığını da kaydetti.

Türkiye'nin konuştuğu cinayet! En yakın arkadaştan 'kıskançlık' açıklaması: Gamze, kocası kıskanmasın diye giyimini bile değiştirdi

İSİMLERİNİ BİLEKLERİNE YAZDIRMIŞLAR

Birbirini seven doktor-diyetisyen çiftin mutlu günlerinde isimlerini bileklerine dövme olarak yazdırdıkları ve sosyal medya hesaplarında bunu paylaştıkları ortaya çıktı.

Türkiye'nin konuştuğu cinayet! En yakın arkadaştan 'kıskançlık' açıklaması: Gamze, kocası kıskanmasın diye giyimini bile değiştirdi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyetisyen Yusuf Onur Antalya İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

x:

siz siz olun. . . . kahramanlık yapıp; aşkın yaşı yoktur demeyin. . . davul dengi dengine çalar. . . 20 yaş fazla. . . . 10 yaş fazla. . . . Biri yaşlanırken diğerisi seyretmemeli. . . .

14
3
yanıtYanıtla
KUPA:

Beyin yoksa hangi yasta olursa olsun Madem yürümüyor bosansaydı kendi dengi birini bulsaydı. Zaten ikinci evliliği durumun iyi dokdorsun git baskasıni bul

yanıt7
yanıt0
tercuman:

En çok dengi dengi yaşlarda sorun yaşanıyor, Olayların yaş ile ilgisi yok, karşılıklı anlayış ve kişilik. Anlaşılan doktor kendini ezik hissetmiş, sonuç kötü olmuş. Yazık , çok yazık. .

yanıt1
yanıt0
Ayşe:

Bence yaş farkı olmasada dr belliki piskopatmış yine aynı şeyi yapabilirmiş baksanıza intihara falan kalkışmış yazık ya gamze hanıma çok üzüldüm yiyeceksen kendi başını yiyeydin kadından ne istedin nasılda hayat dolu birine benziyor Allah ailesine sabırlar versin tabi diğer anne babanında suçu yok Allah onlarada sabırlar versin

6
0
yanıtYanıtla
DEĞİLSE NE:

Kadın milleti böyle psikopatları çok kolay buluyor nedense. Normal erkekler onları pek kesmiyor.

4
0
yanıtYanıtla
Canlı Cansız:

Mani meselesi

yanıt1
yanıt1
Aaa:

Doktor diye kime güveneceğiz? Çoğu psikolojik sorunlu.

3
0
yanıtYanıtla
Emsalettin:

Bazı insanların ne olduğunu anlamak için yüzlerine bakmak yeterlidir! Kadın görememiş!

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title