Haberler

En Çok Benzeyen İkizler Yarıştı

ORDU'nun Ünye İlçesi'nde düzenlenen En Benzer İkizler Yarışması'nın dördüncüsü Ramazan etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildi. 26 ikizin katıldığı yarışmada jüri üyeleri karar vermekte zorlandı.

Talip ve Ahmet Aydın adlı ikiz kardeşlerin 4 yıl önce sosyal medya üzerinden oluşturdukları grup aracılığıyla başlattıkları etkinliğe Ünye Belediyesi ve Ünye Kaymakamlığı'nın da destek vermesiyle gelenekleşen 'En Benzer İkizler Yarışması'na bu yıl da ilgi yoğun oldu. Yarışmaya katılan 26 ikiz kıyasıya yarıştı. Benzerlikleri ile birbirinden ayırt etmenin bir hayli zor olduğu ikizlerin arasında jüri üyeleri seçim yapmakta zorlandı.

Yarışma sonunda Ünye'den katılan 9 yaşındaki Erdem ile Eren Gülsün 49 puanla birinci, Trabzon'dan katılan 22 yaşındaki Hasan ile Ali Aygün 48 puanla ikinci oldu. Yarışmaya İstanbul'dan katılan 28 yaşındaki Oğuz ile Yavuz İnal ile Ünye'den katılan 23 yaşındaki Ayten Keskin ile Gülten Abasız ikiz kardeşler ise 46 puan alarak üçüncülüğü paylaştı.

Dereceye giren ikiz kardeşlere ödülleri verildi. - Nyeordu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ünye Kaymakamlığı Ünye Belediyesi Ahmet Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title