Haberler

En Acı Karne! İki Öğrenci Okuldan Eve Dönerken Can Verdi

Güncelleme:

Mardin'de karnesini aldıktan sonra evine doğru yola çıkan lise öğrencisi, TIR'ın altında kalarak hayatını kaybetti. Osmaniye'de de karnesini alan anaokulu öğrencisi, otobüsün altında kaldı.

Bugün yaklaşık 18 milyon öğrenci karne sevinci yaşadı ancak 2 ilden çok acı haberler geldi. Mardin'de bir lise öğrencisi karnesini aldıktan sonra evine dönerken TIR'ın altında kaldı. Osmaniye'de ise 6 yaşındaki bir anaokulu öğrencisi, eve dönerken otobüsün altında kalarak can verdi.

MARDİN

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde karnesini aldıktan sonra evine doğru yola çıkan lise öğrencisi, karşıdan karşıya geçerken TIR'ın altında kalarak hayatını kaybetti.


OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Edinilen bilgiye göre, Ersoylu Mahallesi'nde bulunan Mardin Anadolu Lisesi'nde eğitim gören 10'uncu sınıf öğrencisi Gamze Sağlam, karnesi aldıktan sonra eve dönmek için yola çıktı. Uluslararası İpekyolu'nda karşıdan karşıya geçmeye çalışan Sağlam, N.Y. yönetimindeki 42 DMD 20 plakalı TIR'ın altında kalarak olay yerinde hayatını kaybetti.


Sağlam'ın karnesine iliştirilen Takdir Belgesi ise dikkat çekti.

Sağlam'ın cesedi otopsi yapılmak üzere İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın ardından kaçan TIR şoförü ise, Cumhuriyet Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

OSMANİYE

Altı yaşındaki Ahmet Ali Tavla, Osmaniye'de Akyar Köyü Anaokulu'nda okuyordu. Tavla, karnesini aldıktan sonra evine dönerken özel halk otobüsünün altında kalarak yaşamını yitirdi.

SERVİSE BİNEREK OKULDAN AYRILDI

Akyar Köyü Anaokulu'nda okuyan Ahmet Ali Tavla, sabah karnesini aldıktan sonra evine gitmek için annesi Zeycan ile servise binerek okuldan ayrıldı.
YOLUN KARŞISINA GEÇERKEN OTOBÜS ÇARPTI

İddiaya göre Akyar Köyü Polisevi civarında servisten inen küçük Ahmet'e annesinin elini bırakıp yolun karşısına geçmek istediği sırada 44 yaşındaki Saadettin Ş.'nin yönetimindeki 80 J 0088 plakalı özel halk otobüsü çarptı.
OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Otobüsün üzerinden geçtiği Ahmet Ali Tavla, olay yerinde hayatını kaybetti.
ANNESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Gözlerinin önünde oğlu ölen anne Zeycan Tavla ise sinir krizi geçirdi.

"BENİM YÜZÜMDEN OLDU"

"Benim yüzümden oldu" diye ağıt yakan anneyi olayı duyup gelen yakınları ve sağlık ekipleri sakinleştirmeye çalıştı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis, Sadettin Ş.'yi gözaltına alırken, küçük çocuğun cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından Osmaniye Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

## 8088576##

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kızıltepe Mardin 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (49)

lbenMobil-ANDROID:

ne olur cocuklar olmesin trafikte savaslarda vurularak goc yollarinda bogularak dayanamiyorum bu ulkenin hatta bu dunyanin gelecegi nesesi guzelligi canim cocuklar .herkes dikkat etsin kiymayin cocuklara.gozyaslari icinde yaziyorum ailelere sabir ve metanet diliyorum

31
0
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Tir soförünün oglu sinifta kalmistir. Kiskanip takdir alan ögrenciyi cignemistir.

0
25
yanıtYanıtla
SABİRE:

OF OF ALLAH SABIR VERSİN

20
0
yanıtYanıtla
muşMobil-ANDROID:

illaki birilerinin can vermesi mi gerekiyor girmesin artık tirlar şehir merkezine.mus ta sürekli kazalar oluyor . ışık olması gereken yerlerde ışık yok .kimse önemsemiyor .hep korku hep korku sesimizi duyuramiyoruz Allah ailelerine sabır versin

13
0
yanıtYanıtla
TAKİYYECİ YILAN AMACI GÖMLEĞİ DİLİ BAŞI?:

AŞIRI SÜRAT DİKKAT ETMEMEZLİK . . . . . . Mİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ?

13
0
yanıtYanıtla
AYSEL:

ALLAH rahmet eylesin ailesine bol bol sabır versin çok zor. rabbim kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin amin

11
0
yanıtYanıtla
kızıltepeli:

tarihi ipek yolu tek şerite çevrilirse olacağı bu. olay emniyetin karşısında oldu bi de dönemeçleri görmeniz lazım çok değil 2 gün öncede aynı yerde bir öğrenci daha öldü ve iki cenazeyede şahit oldum yazık çok yazık. . .

8
0
yanıtYanıtla
mEm:

HEP AYNI NAKARAT ALLAH SABIR VERSİN HİÇ KİMSE DEMİYOR Kİ BU REZİLLİK BU TRAFİK SORUNU NE ZAMAN KİM ÇÖZECEK . . . SABIR SABIR BAŞKA BİR ŞEY YOK . . . EEEE CELLADINA AŞIK BİR MİLLET DEMEK BUDUR İŞTE. . . . ADAM İŞİDİ BESLELHELAL DERSİNİZ. . . ADAM ÇALAR HELAL OLSUN DERSİNİZ KAZA OLUR TAKDİRİ İLAHİ DERSENİZ , , , 300 KİŞİ ENKAZ ALTINDA KALIR OLAĞAN DERSENİZ BU GİBİ ACI VERİCİ OLAYLAR HİŞ BİTMEZ ARTARAK DEVAM EDER. . . ŞÜKÜR DEYİN ŞÜKÜR SİZİN BAŞINIZA GELMEDİ DİYE ANCA KENDİNİZİ KANDIRIRSINIZ . . . AH AZİZ NESİN AH

1
7
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

KES SESİNİ PİS KOKULAR GELİYOR BARİ ŞU ACI İÇİNDE YAPMA SİYASET ALLAHIN CEZASI

yanıt7
yanıt0
yorum:

Ust gecit ve de okul eksikligi. ogrencilerin dalginligi soforun dalginligi hepsi ihmal. geride kalanlar in basi sagolsun.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title