Haberler

    Emre Mor'da 4 Takım Beklemede!

    İnter'e transferi büyük ölçüde yatan genç yıldızın geleceğiyle ilgili birçok senaryo varSarı-Lacivertliler, Emre Mor'u bir sezonluğuna kiralamak istiyor.

    İnter'e transferi büyük ölçüde yatan genç yıldızın geleceğiyle ilgili birçok senaryo var

    Sarı-Lacivertliler, Emre Mor'u bir sezonluğuna kiralamak istiyor. Bunun için Dortmund'a 2 milyon Euro (8.3 milyon TL) önerildi. Teklifin içerisinde, sezon sonunda 8 milyon Euro'ya (33.2 milyon TL) satın alma opsiyonu da yer alıyor. Aziz Yıldırım, geçtiğimiz hafta NTV Spor'da katıldığı programda, Dortmund'dan gelecek yanıtı beklediklerini söylemişti. Bu bekleyiş sürüyor.

    INTER, EMRE MOR TRANSFERİNDEN VAZGEÇTİ

    İtalyan ekibinin genç yıldızı 2 yıllığına kiraladığı açıklanmıştı. Emre, İnter için sağlık kontrollerinden bile geçti. Ancak bir anda Milano takımı transferden vazgeçti. İtalyan basınına göre bu kararda Emre Mor'un menaceri Muzzy Özcan'ın yüksek komisyon talep etmesinin etkili olduğu öne sürüldü. Ancak Özcan bu iddiaları reddetti.

    DORTMUND'DA KALMA İHTİMALİ BELİRDİ

    Milli futbolcunun, kariyerine Borrussia Dortmund'da devam etme ihtimali belirdi. Sportif direktör Michael Zorc, daha önce transfer görüşmeleri için izin verilen Emre'nin takıma döndüğünü açıkladı.

    Dembele'nin Barcelona'ya gitmeye hazırlanması nedeniyle 20 yaşındaki futbolcunun kadroda tutulabileceği kaydedildi.

    RONALD KOEMAN'IN EMRE MOR İSTEĞİ

    Bu sezon yaptığı önemli transferlerle dikkat çeken Everton da Emre Mor için devrede. İngiliz ekibinin menaceri Koeman, genç oyunculara verdiği önemle biliniyor. Hollandalı çalıştırıcının, Yannick Bolaise'nin uzun süreli sakatlığı sonrası Emre'yi özellikle istediği ve yönetimin teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

    MANCINI DE PEŞİNDE

    Emre Mor için bir iddia da Rusya'dan geldi. Bu sezon takımın başına geçen ve kadroyu gençleştirmeye çalışan Roberto Mancini'nin de Emre'nin peşinde olduğu kaydedildi. Şu ana kadar transfere 70 milyon Euro (290 milyon TL) harcayan Rus ekibinin milli futbolcumuz için de kesenin ağzını açmaya hazır olduğu ifade edildi.

    Kaynak: sporx

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Aziz Yıldırım Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title