Haberler

Emniyet Müdürü Özdemir'in Bayram Ziyaretleri

Kilis Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, sınır karakolları ve uygulama noktalarını ziyaret ederek personeliyle bayramlaştı.

Kilis Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, sınır karakolları ve uygulama noktalarını ziyaret ederek personeliyle bayramlaştı.

İlk olarak Suriye sınırındaki Öncüpınar Polis Merkezine gelen Emniyet Müdürü Özdemir, burada sıfır noktasında nöbet tutan polislerle sohbet edip son gelişmeler hakkında bilgi aldı.

Kentin giriş ve çıkışlarında oluşturulan uygulama noktalarını da gezen Özdemir, daha sonra gazi ve şehit alilerini ziyaret etti.

Özdemir, 2 ay önce Şanlıurfa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Sinan Akdemir'in ailesini ziyaretinde, şehidin eşi Meryem, babası Ali ve annesi Zübeyde Akdemir ile yakından ilgilendi.

Gazi ve şehit alilerinin her zaman yanlarında olduklarını ve bundan sonrada olmaya devam edeceklerini belirten Özdemir, "Onlar, ülkenin birliği, dirliği, birliği ve bölünmez bütünlüğü için gözlerini kırpmadan gazi ve şehit oldular. Onlar için ne yapsak azdır. Vatan uğruna hayatlarını feda eden şehitlerimizin ailelerine her zaman kapımız sonuna kadar açıktır." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren baba Ali Akdemir ise, böyle anlamlı bir günde devletin kendilerini unutmamasının sevindirici olduğuna işaret ederek, yetkililerden şehit oğlunun ismini yeni açılacak okul ve camilerden birisine vermelerini istedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Akdemir Suriye Kilis Güncel Haberler

title