Haberler

Emniyet, Cezaevi Firarisinin Fotoğrafını Paylaştı

Güncelleme:

Metris Cezaevi'nde tutukluyken diş tedavisi için hastaneye sevk edildiği sırada firar eden yeraltı dünyasının tanınmış isimlerinden Hünkar Karataş'ın fotoğrafı yayınlandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, Metris Cezaevi'nde tutuklu iken bugün hastaneye sevk edilen ve bu sırada firar eden Hünkar Karataş'ın resmini basına dağıttı. Emniyet ve Jandarma ekiplerinin operasyonel çalışmaları sürerken şüphelinin son halini gösteren fotoğrafı paylaşılarak çalışmalara katkı sağlanması amaçlandı.

Yetkililer, fotoğraftaki firari şahsı görenlerin vakit kaybetmeksizin 156 veya 155 polis ekiplerine bilgi vermesini istedi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

İstanbul Valiliği, cezaevinden muayene için hastaneye getirilen mahkumun silahlı iki kişi tarafından kaçırılmasına ilişkin, "Jandarma personeli, vatandaşların zarar görmemeleri maksadıyla hastane içinde silah kullanamamıştır" açıklamasında bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Metris Ceza İnfaz Kurumunda silahlı yağma suçundan tutuklu bulunan Hünkar Karataş'ın bugün diş tedavisi için Okmeydanı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine sevk edildiği anımsatıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Saat 15.20 sıralarında, tutuklu Hünkar Karataş hastane tuvaletine götürüldüğü esnada, B.Y. isimli silahlı şahsın yardımıyla ve jandarmaya silah doğrultmak suretiyle hastaneden kaçmışlardır. Görevli jandarma personeli hastanede bulunan vatandaşların zarar görmemeleri maksadıyla hastane içinde silah kullanamamıştır. Hastane dışına kaçan şahısları takip eden jandarma tarafından dur ihtarında bulunmuş, şahısların silahla ateş etmeleri üzerine çıkan çatışma sonucunda B.Y. yaralı olarak yakalanmış, Hünkar Karataş ise firar etmiştir. Firar eden Hünkar Karataş'ın birçok kez silahla suç işlediğine dair kaydı olduğu anlaşılmıştır. Firarinin yakalanması için Jandarma ve Emniyet birimlerimiz operasyonel çalışmalarını devam ettirmektedir."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Metris Cezaevi Karataş Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

KARLUK:

bence akp liyim desin kurtulsun

22
9
yanıtYanıtla
sevcan:

ışid, mafya, çeteler, cemaatler, ülkücüler, devlete sızmaya çalışan oluşumlar, pkk, ypg, dehkpc vs hepsi bertaraf edilmelidir. . Tarafsız bir halk ve ülke şarttır. Dürüst, hukukçu, temiz toplum istiyoruz. din, dil, ırk, menfaat, çıkar ayrımı olmamalıdır.

4
6
yanıtYanıtla
invalid:

saçmaladıgının farkına varmalısın aziz dostum hiç bir düzende senin dediğne yer yok YALNIZ ŞERİAT Ta mumkundur bu soyledıklerın. sizi Allahın hukukuna davet edıyoruz.

yanıt1
yanıt2
beton:

mahkumların halka acık hastahanede ne işi var. doktor hapishanede dişine baka bilirdi

7
1
yanıtYanıtla
zekeriya:

bunda akp kesin eli var olmasa kacamaz

4
3
yanıtYanıtla
öztürk bozkurt:

artık bize ülkeyi terk etmek düştü; suriyeliler bir tarafta işit gibi terörö ürgütleri bir tarafta mafya bir tarafta ve işitin bbsı bir tarafta;

4
2
yanıtYanıtla
kerem:

kaç para aldın öztürk? ulan ışidle mafyayla suriyelileri nasıl bir tuttun, kime ne zararı var zavallıların.

yanıt1
yanıt1
zırtapoz:

Ne kaçması yahu, parayı basıp elini kolunu sallaya sallaya gitmiştir, sonrada böle bi senaryo uydurmuşlar işte.

4
0
yanıtYanıtla
tornacı hüsnü:

bir insan helaliyle rızkını kazanmak yerine neden mafya olurki anlayamıyorum.

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ben gördüm

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title