Haberler

EMİTT'te Bodrum Rüzgarı

Güncelleme:

19. EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı ilk gün etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

19. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı ilk gün etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Bodrum standı ise ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Beylikdüzü TÜYAP Fuar merkezinde düzenlenen 19. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, TC. Kültür ve Turizm Bakanlığının desteği, TUROFED-Türkiye Otelciler Federasyonu, TYD- Turizm Yatırımcıları Derneği ortaklığı, THY- A.O. sponsorluğunda ve EKIN- ITE Grup organizasyonu ile İstanbul'da 22 Ocak'ta başladı.

Bodrum Ticaret Odası tarafından kurulan yaklaşık yüz metrekarelik Bodrum standına sabah saatlerinden itibaren ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi oldu.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon'un ev sahipliğini yaptığı Bodrum standını; Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi, Beşiktaş Kaymakamı Abdullah Kalkan, İZFAŞ yetkilisi Oya Aksoy, TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, Atlas Jet'in sahibi Murat Ersoy, Dünyanın En Güzel Koyları Birliği Başkanı Galip Gür ve yönetim kurulu üyeleri, Guodeloupe-Terre deHaur Belediye Başkanı Lous Molinie, Portekiz Setubal Belediye Başkanı Maria das Doresde Meira, GEKA Tanıtım ve Dış İlişkiler Başkanı Ömer Faruk Kiraz gibi isimler başta olmak üzere yüzlerce turizmci ziyaret etti.

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği Başkanı Galip Gür, desteklerinden dolayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a ve Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon'a teşekkür plaketi takdim etti.

İlk gün Bodrum standında düzenlenen açılış kokteyli de yoğun ilgi gördü. Kokteyl sırasında gerçekleşen Bodrum Halikarnas Disko dansçılarının gösterisi büyük beğeni topladı. Kokteyl sırasında ayrıca Kule/Mandalin Bar'ın hazırladığı Bodrum mandalinası kokteylleri de standı ziyaret eden misafirlere ikram edildi.

"BODRUM'UN TANITIMI İÇİN ELİMİZDEN GELEN TÜM GAYRETİ GÖSTERİYORUZ"

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, fuar alanında bulunan diğer stantları da gezerek turizmcilerle fikir alışverişinde bulundu. Fuarda vatandaşlardan yoğun ilgi gören Başkan Kocadon fuar ile ilgili izlenimlerini şöyle aktardı: "EMİTT turizm fuarına ülkemizden ve dünyadan birçok turizmci katılıyor. Turizm bizim en büyük gelir kapımız. Biz de bu tür fuarlara katılarak bölgemizin ve tesislerimizin tanıtımını yapıyoruz. Bakın birçok büyük firma, cirolarının büyük bir kısmını tanıtıma ayırıyor. Bizler de Bodrum'un tanıtımı için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bu çalışmaları hiçbir zaman bırakmamak lazım... Yöneticiler olarak bizler de çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz" - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kocadon Doğu Akdeniz Galip Gür Bodrum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title