Haberler

Emekliye Ayrılan Güney Deniz Saha Komutanı Alev Gümüşoğlu, İzmir Valisi Cahit Kıraç'a Veda Ziyaretinde Bulundu

Ağustos 2007 İtibariyle Emekliye Ayrılan Güney Deniz Saha Komutanı Alev Gümüşoğlu, İzmir Valisi Cahit Kıraç'a Veda Ziyaretinde Bulundu.

Ağustos 2007 itibariyle emekliye ayrılan Güney Deniz Saha Komutanı Alev Gümüşoğlu, İzmir Valisi Cahit Kıraç'a veda ziyaretinde bulundu.

İzmir Valisi Cahit Kıraç, Güney Deniz Saha Komutanı Alev Gümüşoğlu'yu görevde bulunduğu süre zarfında yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle kutladı. Gümüşoğlu'yu tanımış olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Kıraç, "Gümüşoğlu görevini başarıyla sürdürüyordu. Kendisiyle 4- 5 aylık bir mesaimiz oldu ve bu süre zarfında çalışmalarını takip etme imkanım oldu. Kendisinin İzmir'de evi var, yine bizlerle beraber olacak. Bundan sonra da arkadaşlığımız, dostluğumuz devam edecektir. Yeni yaşamında sağlık

ve mutluluklar diliyorum" dedi.

Gümüşoğlu da, Vali Kıraç'a yaptığı güzel açıklamalardan dolayı teşekkür etti. İzmir'de hep mutlu olaylar yaşadığını belirten Gümüşoğlu, "İzmir'de 2 yıllık görevim süresince eski İzmir Valisi Oğuz Kağan Köksal ve Cahit Kıraç ile güzel mesai yaptık. İzmir'den çok mutlu ayrılıyorum. İzmir'de yaşadığım bütün olaylarda çok büyük mutluluk duydum. Tek üzüntülü olay Ankara'da süper lig de Altay'ın Kasımpaşa'ya yenilmesiydi. Onun dışında hep mutlu oldum" diye konuştu.

(EY-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title