Haberler
BBC

Ünlü şarkıcı Elton John, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nde ayrılma kararına sitem etti

Dünyaca ünlü şarkıcı Elton John, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılma kararının ve sürecin yürütülüş şeklinin, kendisini İngiliz olmaktan utandırdığını söyledi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Elton John, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılma (Brexit) kararının ve sürecin yürütülüş şeklinin, kendisini İngiliz olmaktan utandırdığını söyledi. Son dünya turnesi "Farewell Yellow Brick Road" kapsamında İtalya'nın Verona kentinde verdiği konser sırasında konuşan John, "Yaptığı şeyden ötürü ülkemden utanıyorum" dedi.

"AVRUPALIYIM, APTAL EMPERYALİST BİR İNGİLİZ DEĞİL"

John, sözlerini şöyle sürdürdü: "Siyasetçilerden, özellikle Britanyalı siyasetçilerden, Brexit'ten bıktım usandım. Ben Avrupalıyım. Aptal, sömürgeci, emperyalist bir İngiliz değil." İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 1998 yılında Elton John'a müzik ve hayır işlerine yaptığı katkılardan ötürü şövalyelik nişanı vermiş ve şarkıcı "Sir" unvanını almıştı.

Ünlü şarkıcı Elton John, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nde ayrılma kararına sitem etti

"İNSANLARA MÜMKÜN OLMAYAN SÖZLER VERİLDİ"

Elton John, İngiltere'de insanlara Brexit ile ilgili olarak en başta doğruların söylenmediğini belirtti. John, "İnsanlara saçma sapan ve ekonomik olarak uygulanması mümkün olmayan sözler verildi" dedi. Brexit sürecinin de çok karmaşık olduğunu söyleyen John, "Bu, insanları gözleri bağlı şekilde labirente koyup, 16 kez kendi çevrelerinde döndürüp yolu bulmalarını istemek gibi bir şey" diye konuştu.

Dünya turnesinde olan Elton John, gelecek sonbaharda da otobiyografisini yayımlamaya hazırlanıyor. Sanatçının şöhrete yükselişini ve uyuşturucu sorununu anlatan otobiyografik Rocketman filmi ise şu an İngiltere'de vizyonda.

BBC

Avrupa Birliği Elton John Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (25)

REDKİT:

BİN AYDAN HAYIRLI OLAN KADİR GECENİZİ KUTLARIM.

216
1
yanıtYanıtla
iaisismsiz:

kadir gecesi ne

yanıt4
yanıt86
BÜŞRA:

Aa Kadir Gecesini bilmiyor musun ? Müminler Nihat Hatipoğlunu damardan alıp uçuşa geçiyorlar izlam dininde çok önemli yeri olan bir eğlence gecesi cıstak cıstak tesbih çekiyorlar

yanıt7
yanıt134
isimsiz:

bu gece ülkece fakir olduğumuz ve gökten kitap indiği için şükür ve dua edeceğiz.

yanıt5
yanıt9
İSİMLİ:

Demek kitap inmeseydi Allah''ı tanımayacaktık . . .

yanıt1
yanıt2
Of’li:

İmamoğlu gümbür gümbür geliyor.

19
28
yanıtYanıtla
senay:

Dusunsene secilmesi hirsizlik uzerine kurulan bir adam icin gumbur gumbur geliyor diyorsun vah vah aglanacak duruma dustuk.

yanıt0
yanıt0
01:

sanki öbürlerinden az calip vatan haileriyle daha az isbirligi yapacak. . . Istanbul a vatanini insanini seven dürüst ahlakli adam gibi bir adam vatansever lazim. . kim di bugüne kadar, bu kim!!!! ihanet icinde olan münafiklar. . .

yanıt0
yanıt0
Nereden çıktı:

Benzettin.Galiba??!??!

yanıt6
yanıt3
farkı fark etmek:

''Ben Avrupalıyım. Aptal, sömürgeci, emperyalist bir İngiliz değil'' Demokrasi yoksunu ve cahillerin çoğunluk olduğu bir ülkenin vatandaşı söylese bu sözleri: Önce hapse atılır ve vatan haini ilan edilir. Sonrasını Allah bilir. . Vatandaşı olduğu ülke insanlarından, görüşlerine katılmayanlar ''siyaset bilmediğin düşünür '' ve kapanır. .

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title