Haberler

Elmalı'da "Yaşlılarımızla Birlikteyiz" Buluşması

Elmalı Belediyesi, ilçede yaşayan 80 yaş üstü vatandaşları "Yaşlılarımızla birlikteyiz" etkinliğinde bir araya getirdi.

Elmalı Belediyesi, ilçede yaşayan 80 yaş üstü vatandaşları "Yaşlılarımızla birlikteyiz" etkinliğinde bir araya getirdi.

Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, etkinlikte yaptığı konuşmada, yaşayan her insanın mutlaka yaşlanacağını, güzel olanın ise sağlıklı, mutlu bir şekilde yaşlanmak olduğunu söyledi.

İleri yaşlardaki insanların, günümüz gençliğine birer ibret, yaşayan tecrübe kaynağı ve ders alınması gereken yaşam hikayeleri olduğunu ifade eden Öztekin, "Sakın ola yaşlı kelimesinden alınmayın. Ömrü olan herkes sizin yaşadığınız yaşı görecek, belki daha fazlasını yaşayacaktır. İyi olan, güzel olan sağlıklı ve mutlu bir şekilde sizin yaşadığınız yaşları görebilmek. Sizler, bizim için birer tecrübe, yaşamınızdan dersler alınacak örnek insanlarsınız. Bugün sizlerle bir araya geldik, inşallah bu etkinliklerimizi daha sık yapmaya çalışacağız." diye konuştu.

Yaşlılar da başkan Öztekin'in bu güzel davetinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Hayatlarında yaşadıkları özel anları paylaşan yaşlılar, gençlere özellikle sağlık ve insanlara faydalı hizmetler etmeleri konusunda tavsiyelerde bulundular.

Kaynak: AA / Güncel

Ümit Öztekin Elmalı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title