Haberler

Ellerini dezenfekte etmek isteyen sürücü, aracının kontrolünü kaybedip metrelerce sürüklendi

Güncelleme:

Bursa'da, kadın sürücünün kontrolündeki otomobil, yaklaşık 100 metre sürüklendikten takla atarak durabildi. Kazada sürücü ve annesi yaralandı. Kadın sürücünün ellerini dezenfekte etmeye çalışırken otomobilin direksiyon kontrolünü kaybettiği belirlendi.

Kaza, gece saatlerinde Bursa-Ankara yolunda İnegöl rampasında meydana geldi. 28 yaşındaki D.E ve 62 yaşındaki annesi H.E, tatilden Bursa'ya dönmek yola çıktı. Anne kız mola verdikten sonra dönüş yoluna geçti. Bu sırada araç içinde D.E, iddiaya göre ellerini dezenfekte etmek istedi. El dezenfektanını sıkan D.E idaresindekiotomobil kontrolden çıktı. Direksiyon kontrolünü kaybeden kadın sürücü seyir halinde olan araca çarptı.

REFÜJLERE ÇARPARAK DURABİLDİ

Yaklaşık 100 metre sürüklenip takla atan otomobil, yol kenarındaki refüjlere çarparak durabildi. Kazada, otomobilde sıkışan anne ve kızı yaralandı. Diğer otomobil sürücüsü ise yara almadan kurtuldu. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar, kaza yerine gelen itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarıldı. İlk müdahalesi yapılan anne kız, Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Anne ve kızın durumunun iyi olduğu bildirildi.

Ellerini dezenfekte ederken, takla atıp sürüklendi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (6)

sırrı:

elleri direksiyondayken bile direksiyon hakimiyeti sıfır olan kadınlar bir de ellrini bırakıyor. Anlayın artık kadıların fıtratında ara kullanabilmek yok yok yok hem bizi hem kendilerini tehlikeye atıyorlar bıktık ya bıktık

6
2
yanıtYanıtla
zeki:

çok zekisiniz maşallah, tüm kadınlar araç kullanamıyorlarmış asıl biz sizin gibilerden bıktık

yanıt1
yanıt2
meczup:

bu ne biçim fantazi iyiki araç hareket halindeyken lazımlığa hacet gidermeye çalışmamış o zaman ortaya çıkacak olan görüntüyü hayal bile edemiyorum

4
0
yanıtYanıtla
BANYOCU:

bu işin kadını erkeği yok. Bende elime kolonya dökecem diye kaza yaptım. Dikkatsizlik oluyor bunun adı.

1
0
yanıtYanıtla
Hayflı:

Haberin gerçekle ilgisi yok magazinleştirmeye ne gerek var anlamıyorum. Bu Kazayla ilgelenen birisi olarak söylüyorum.

0
1
yanıtYanıtla
ZURNA:

Bence manikür yapıyordu.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title