Haberler

Elle Style Awards Ödülleri Sahiplerini Buldu

Güncelleme:

Bu yıl altıncı kez düzenlenen Elle Style Awards töreni, Frankie'de yapıldı. Törende yılın stil ödülleri sahiplerini buldu.

Elle Style Awards töreni önceki akşam Nişantaşı İstanbul Sofa Otel'in içinde bulunan Frankie'de yapıldı. Törende stil sahibi isimler ödüllendirildi.

ÜNLÜ AKINI OLDU

Kozmetik mağaza zinciri Douglas Türkiye sponsorluğunda gerçekleşen tören birçok ünlü ismi bir araya getirdi. Törene katılanlar arasında Burcu Esmersoy, Dilek Hanif, Sinem Kobal, Gökhan Türkmen, Gülşen, Gökhan Özoğuz, Demet Sabancı Çetindoğan, Feryal Gülman, Elif Mısırlı ve Pınar Sabancı da vardı. Törenin ardından ünlü isimler, after party'de eğlendi. Parti, DJ Tarık Koray'ın müzikleriyle renklendi.

''BENİM GELİNİM BELLİ''

Ödül töreninin jürisinde yer alan Burcu Esmersoy, "Yılın kadın oyuncusu" dalında Sinem Kobal'a oy verdiğini söyledi. Ünlü sunucu, yeniden gündeme gelen Sinem Kobal-Arda Turan'ın ayrılmasına kendisinin neden olduğunu iddialarını reddetti. Esmersoy, "Elle yarışmasında ben Sinem'e oy verdim. Bu iddialar çok asılsız, ayrıca benim gelinim belli." diyerek hâlâ Arda Turan'la Sinem Kobal'ı yakıştırdığını ima etti.

DELİÇERİ STİLİ

Yılın erkek müzik starı seçilen Gökhan Özoğuz, stiliyle yine fark yarattı. Pembe çorapları, boyalı ceketi ve tüfek mermisinden olan kemeriyle dikkat çeken şarkıcı, "Arkadaşlarımın baskısıyla modaya giriyorum. Herkese hitap etmeyecek, farklı bir tarz olacak. Osmanlı'daki 'Deliçeri' askerlerini marka adı olarak kullanacağım." dedi.

KAZANANLAR

Yılın kadın oyuncusu: Sinem Kobal
Yılın erkek oyuncusu: Berk Cankat
Yılın kadın müzik starı: Gülşen
Yılın erkek müzik starı: Gökhan Özoğuz
Stil ikonu: Yasemin Özilhan
Yılın genç moda tasarımcısı: Giray Sepinelle
Yılın mücevher tasarımcısı: Verda Alaton
Yılın moda tasarımcısı: Nedret Taciroğlu
Yılın mekanı: Sanayi 313

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burcu Esmersoy Gökhan Özoğuz Sinem Kobal Gülşen Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

sevda:

Merak ediyorum sinem acaba hangi rolüyle kazandı bu ödülü? Hiç haketmemis,bence bu ödül ya Ece Uslunun,ya da Ozlem Yilmazin olmalıydı. Kara ekmekte harikalar yaratıyordu oyunculugla.

15
1
yanıtYanıtla
adobe photshop:

yatın kalkın bize dua edin.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title