Haberler

Eleventy Türkiye'deki İlk Mağazasını İstinyepark'ta Açtı!

2007 yılında kurulan ve zengin ürün skalasına sahip koleksiyonlarıyla dikkat çeken Eleventy, İstinyePark'ta açtığı, 110 m2'lik, Türkiye'deki ilk mağazasıyla, stil sahibi erkeklerin markajına giriyor.

Spor, şık ve rafine bir tarzı benimseyen marka, 2018 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu ile vücudun doğal şeklini kucaklayan; yeni, yumuşak ve elastik kumaşlarda ifade bulan tasarımlarla karşımıza çıkıyor.

Bi-strech yün ve ele gelmeyen örgü kumaştan yapılmış takım elbiseler, ceketler ve pantolonlar; tüy hafifliğinde Mısır pamuğu tişörtler, pamuk/kaşmir kazaklar ve strech sweatshirtler tarzından ve şıklığından ödün vermek istemeyen erkeklerin kurtarıcısı oluyor.

Ceketler ise, keten ve pamuk bir araya gelerek, Eleventy'ye özgü patlıcan rengi, mürekkep rengi, asker yeşili, camel ve gri renklerine bürünmüş tek ve çift sıra düğmeli strech alternatifleriyle koleksiyonun en göze çarpan parçaları arasında yer alıyor.

Dikkat çeken bir diğer yenilik ise rahat koşu modellerinin arka planında yer alan el boyaması yün ve fırçalanmış pamuktan yapılmış ve taşlanmış denimler.

Mayo koleksiyonu da, 19. yüzyılın dönümünde mimarinin geleneksel Akdeniz geometrilerinden ilham alan çeşitli desenlerini vitrine çıkarıyor.

Eleventy, günün her anında şık stilinden vazgeçmeyen erkekleri, keyifli bir yolcuğa çıkardığı koleksiyonunu keşfetmek üzere İstinyePark'a bekliyor!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title