Haberler

Elazığspor'da Coşkulu Bir Şekilde Kutlanan Şampiyonluk Ağar'a Hediye Edildi

Süper Lig'e çıkan Elazığspor'un şampiyonluk kutlaması tam bir şölen havası içinde geçti.

Süper Lig'e çıkan Elazığspor'un şampiyonluk kutlaması tam bir şölen havası içinde geçti.

Atatürk Stadı'nda yapılan kutlamalarda Elazığlı sanatçılar Oktay Göktürk, Ömer Danış ve Bülent Serttaş sahne aldılar. Elazığ Belediyesi Mehter takımının stadı gezmesiyle başlayan kutlamalarda şampiyonluğun bir süre önce cezaevine giren Elazığlı eski İçişleri ve Adalet Bakanı Mehmet Ağar'a hediye edildiği açıklandı. Kutlamalar sırasında futbolcu Mehmet Ozan'ın sevgilisine evlilik teklifi yapması gecenin en güzel sürprizi oldu.

Elazığ Atatürk stadyumundaki Elazığspor'un şampiyonluk kutlamaları, Mehter takımının gösterisi ile başladı. Kuran-ı Kerim' in okunmasından sonra konuşan Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, şampiyonluğa dağ gibi sorunları aşarak geldiklerini söyledi. Başkan Öztürk, Elazığspor'un bacasız bir fabrika olduğunu bunun için Elazığlı iş adamalarından destek istediklerini ifade ederek, kazandıkları şampiyonluğu da Mehmet Ağar'a hediye ettiklerini söyledi. Daha sonra Elazığspor'u şampiyonluğa taşıyan futbolcu ve teknik heyet çiçeklerle sahneye davet edildi. Teknik direktör Bülent Uygun sahneden protokol ve taraftarları asker selamıyla selamlayınca futbolcuların tümü asker selamı verdi. Futbolcular adına bir konuşma yapan Mehmet Ozan ve Tahta İşleyen, şampiyonluğun isimli futbolcularla değil yürekli futbolcularla geldiğini tüm Türkiye'ye gösterdiklerini söyledi.

KUTLAMALARDA EVLİLİK TEKLİFİ YAPTI

Futbolcu Mehmet Ozan, kutlamalara sevgilisi ile geldiğini söyleyerek sahnede diz çöküp, "Hepinizin huzurunda söylüyorum. Melike benimle evlenir misin? diye seslendi. Seyircilerden hep birlikte, "Evet" yanıtı gelince Ozan, şeref tribününe giderek sevgilisi Melike Bayrak'ı elinden tutup sahneye getirdi. Program sunucu Fatih Çakar da sahnede temsli bir nikah kıydı. Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk kupayı futbolculara vererek teşekkür etti. Elazığ Valisi Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ ve Emniyet Müdürü Ayhan Buran'a futbolcuların imzalı formaları verildi.

Geceye katılan Elazığlı sanatçılar Oktay Göktürk, Ömer Danış ve Bülent Serttaş, şampiyonluk kutlamalarında hemşehrilerine unutulmaz bir gece yaşattı.

GY-Şİ(GG/Aİ) - Elazığ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mehmet Ağar Elazığspor Göktürk Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title