Haberler

Elazığ: Dünya Göz Hastanesi'nin Mobil Göz Kliniği Elazığ'da

Dünya Göz Hastanesi Tarafından 2 Tır Mobil Göz Kliniğiyle Gerçekleştirilen Doğu ve Güneydoğu Göz Sağlık Taramasına, Elazığlılar Yoğun İlgi Gösterdi.

Dünya Göz Hastanesi tarafından 2 Tır mobil göz kliniğiyle gerçekleştirilen Doğu ve Güneydoğu göz sağlık taramasına, Elazığlılar yoğun ilgi gösterdi.

Dünya Göz Hastanesi tarafından Sağlık Bakanlığı onayıyla 27 Ekim tarihinde Aksaray'dan vatandaşlara ücretsiz göz taraması yapmak üzere yola çıkan Tır mobil göz kliniği, 19 Kasım tarihinden itibaren Elazığ'da ücretsiz göz taraması hizmeti verdi. Günde ortalama 200 hastanın bakıldığı Tır'da, hizmet verdiği 3 gün süresince 600 kişiye ücretsiz tarama yapmayı planladıklarını ifade eden genel koordinatör Selçuk Eken, Tır mobil göz kliniğinin son sistem cihazlarla donatılarak, bir göz kliniğindeki tüm imkanlara sahip donanımda olduğunu belirterek, Türkiye genelinde Ege ve Güneydoğu ayağı olmak üzere 2 bölgede, 2 Tır mobil göz kliniğiyle vatandaşlara ücretsiz göz taraması yaptıklarını, sağlık güvencesi olmayan vatandaşlara da ücretsiz gözlük ve ilaç yardımında bulunduklarını söyledi.

Eken, 21 Kasım'da Elazığ'daki 3 günlük ücretsiz göz taraması hizmetini noktalayacaklarını ifade ederek, daha sonra sırasıyla Kahramanmaraş, Gaziantep ve Osmaniye illerinde taramalarını sürdürüp, ücretsiz göz tarama hizmetini İstanbul'da noktalayacaklarını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title