Haberler

Elazığ'dan Suriye'ye 15 Tır Un Yardımı

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) öncülüğünde ‘Bir unda senden’ kampanyası ile toplanan 15 TIR’lık yardım Suriye’ye doğru yola çıktı.

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) öncülüğünde 'Bir unda senden' kampanyası ile toplanan 15 TIR'lık yardım Suriye'ye doğru yola çıktı.

İHH tarafından 15 gün önce başlatılan 'Bir unda senden' kampanyası kapsamında 15 TIR'lık un yardımı toplandı. Toplanan yardımlar, bugün İstasyon Meydanı'nda dualarla Suriye'ye götürülmek üzere yola çıktı. İHH Elazığ Temsilciliği Fakir Birimi Başkanı Nihat Aydın, "İHH bu saf seçiminde her zaman olduğu gibi seçimini yine mazlumlardan yana yapmış, savaş başladığından bugüne kadar bölgede eğitim, sağlık, gıda, barınma gibi birçok insani çalışma yapmıştır, yapmaya da devam ediyor" dedi.

Kendilerinin de Elazığ İHH olarak Suriye'de yaşanan trajediye duyarsız kalmadıklarını belirten Aydın, "Suriye'de iç savaş çıktığı günden bugüne kadar kardeşlerimize yardımları sürdürdük ve sürdürmeye devam ediyoruz. Bu yıl da oradaki Türkmen ve diğer kardeşlerimiz için un kampanyası başlattık. Türkmen Dağı ve ihtiyaç duyulan bölgelere gönderilmek üzere 15 TIR'lık un yardımı toplamış bulunmaktayız. Bu yardımlar arkadaşlarımızın nezaretinde götürülerek, bölgede faaliyet gösteren İHH yetkililerine teslim edilecektir. Bugüne kadar toplam 61 yardım TIR'ını Suriye'ye göndermiş bulunmaktayız" diye konuştu.

Vali Yardımcısı Üzeyir Yılmaz da bu yardımların gerçekleşmesinde katkı sağlayan hayır sahipleri ve aracılık eden İHH yetkililerine teşekkür ederek, yardımların sağ salim ulaşması temennisinde bulundu. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nihat Aydın Elazığ Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title