Haberler

Kredi Kartı ve Ücretsiz İnternet Hizmeti Veren Taksi Elazığ'da

Güncelleme:

Elazığ'da taksicilik yapan Muzaffer Gürtaş, müşterilerine kredi kartı ile ödeme imkanı sunuyor. Gürtaş'ın aracında ücretsiz internet hizmeti de bulunuyor.

Elazığ'da takside kredi kartıyla ödeme sistemi

ELAZIĞ'da, taksicilik yapan Muzaffer Gürtaş, aracında müşterileri için kredi kartıyla ödeme sisteminin yanı sıra, ücretsiz internet hizmeti sunuyor.

Elazığ'da ticari taksi şoförü Muzaffer Gürtaş, müşterilerinin ihtiyacına cevap vermek için, yol ücretlerini kredi kartıyla ödeme sistemi sağlamak için aracına POS cihazı yerleştirdi. Gürtaş, kredi kartıyla ödeme sisteminin yanı sıra müşterilerin sürekli internet talep etmesi üzerine aracında ücretsiz internet hizmeti sunuyor. Teknolojinin nimetlerinden faydalandığını anlatan Gürtaş, bu sistemin Elazığ'da bir ilk olduğunu söyledi. Geçtiğimiz aylarda ticari araçlar için sağlanan ÖTV indiriminden faydalanarak yeni araç aldığını aktaran Gürtaş, şunları söyledi:

"Sadece yeni bir araç almakla olmuyordu, biraz daha geliştirme yapmak gerekiyordu. İnsanlara daha iyi hizmetlerde bulunmak için farklı projeler yaptım. Teknolojinin nimetlerinden faydalanmak adına kredi kartı ile ödeme ve yolcularımıza internet hizmeti sunmaya başladım. Özellikle kredi kartı ile ödeme konusu çok önemli. Bazı müşterilerimiz de nakit olmayınca POS cihazında ödemelerini sağlıyor. Yaptığım bu hizmet sanırım Elazığ'da bir ilk. İnşallah gerisi gelir. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmenin sevincini birlikte yaşarız. Yine çağımızın en fazla kullanılan şeylerinden biri olan interneti de müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Halkımızın bu yeniliklere alışması biraz zaman alacaktır. Müşterilerimizin tepkisi ise çok olumlu."

Yolcu Tahsin Kaya ise, Gürtaş'ın hayata geçirdiği uygulamadan memnun olduklarını belirterek, "Elazığ'da internet ve kredi kartı ile ödeme kolaylığı sunan bir taksinin olması mutluluk verici. Elazığ'da ilk defa böyle bir şey ile karşılaştım. Tüm taksilerin böyle hizmet vermesini istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Elazığ Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title