Haberler

Elazığ'da, iş insanı Soylu'nun yaptıracağı okulun temeli atıldı

Güncelleme:

ELAZIĞ'da iş insanı Burak Soylu'nun, anne ve babası adına yaptırdığı 12 derslikli anaokulunun temeli düzenlenen törenle atıldı.

ELAZIĞ'da iş insanı Burak Soylu'nun, anne ve babası adına yaptırdığı 12 derslikli anaokulunun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen ve 41 kişinin yaşamanı yitirdiği 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından yaraların sarılması amacıyla bir televizyon programında başlatılan yardım kampanyasına katılan iş insanı Burak Soylu, 12 derslikli okul yaptıracağını duyurdu. Yıldızbağları Mahallesi'nde deprem sırasında yıkılan okulun yerine bugün düzenlenen törenle Soylu'nun yaptıracağı anaokulun temel atma töreni düzenlendi. 12 derslikten oluşan ve 5 milyon 750 bin TL maliyetle yapılacak okulun temel atma töreni Vali Erkaya Yırık, Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve iş insanı Burak Soylu katılımıyla yapıldı.

Törende konuşan Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Soylu'ya eğitime verdiği destek dolayı teşekkürlerini ileterek, "Elazığ depreminde konutlar yıkıldı ama insanımız her daim ayakta kaldı. İnşallah hayırsever vatandaşlarımız olduğu sürece Elazığ'ımız her türlü sıkıntısının da üstesinden gelmeye devam edecek. Hayırseverimize teşekkürlerimi, tebriklerimi iletiyorum. Anne ve babasına böylesine güzel bir evlat yetiştirdiği için de tebriklerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Yusuf-Saniye Anaokulu hayırlara vesile olsun" diye konuştu.

İş insanı Soylu, depremin ardından sözünü verdiği okulun temel atmasından dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Bugün temelini atacağımız ve inşallah 2021 Eğitim-Öğretim yılında öğrenci kabul etmeye hazır olan 12 derslikli anaokulunun benim için de bir diğer manevi anlamı ise haklarını ne yapsak da ödememiz mümkün olmayan anne ve babamın adına yapıyor olmam. İnşallah Saniye-Yusuf Soylu anaokulunda annem kadar fedakar, babam kadar daha dürüst öğrenciler yetişir" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burak Soylu Elazığ Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title