Haberler

Elazığ'da "Çay Sizden Sohbet Bizden" Projesi

Elazığ'da, "Çay Sizden Sohbet Bizden" projesi kapsamında bir aile ziyaret edildi.

Elazığ'da, "Çay Sizden Sohbet Bizden" projesi kapsamında bir aile ziyaret edildi.

AK Parti Tunceli Merkez İlçe Başkanlığı ve üyeleri, proje kapsamında Baskil ilçesinde bir aileyi ziyaret ederek aile bireyleri ile sohbet etti.

Daha sonra teşkilat üyeleri, İzmir Adliyesi önünde PKK'lı teröristlerce düzenlenen terör saldırısında şehit düşen polis Fethi Sekin'i kabrini de ziyaret ederek dua edildi.

AK Parti Tunceli Merkez İlçe Başkanı Mesut Tekin, bir buçuk aydır başlatmış oldukları projeyi tüm Türkiye'de uygulamak istediklerini söyledi.

15 Temmuz'da Türk halkı birlik içerisinde ülkeyi koruduğunu vurgulayan Tekin, şunları kaydetti:

"Bizler Hz. Hüseyinden aldığımız bu kutlu bayrağı yezidlere hiç bir zaman teslim etmeyeceğiz. Halkımız Yezid zihniyetine karşı 15 Temmuz'da nasıl bu meydanlarda 'ya Hüseyin' diye haykirip bayrağı yezidlere teslim etmemişse bizler de bu demokrasi kervanına güç olup bu kutlu yürüyüşü her daim var etmeye çalışacağız."

Proje ile çalınmadık kapı bırakmayacaklarını belirten Tekin, "Nerede bir yetim, öksüz, engeli olan bireyler, şehit ve gazi yakınları var ise biz orada olacağız." dedi.

Etkillik kapsamında çeşitli ziyaretler düzenleyen AK Parti Tunceli Merkez İlçesi üyeleri, Elazığ Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Sayar'ı ziyaret ettikten sonra Elazığ Cemevi'ni de ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Tunceli Merkez Mesut Tekin Ak Parti Baskil Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title