Haberler

Ekrem İmamoğlu'na bir tepki de Fatih Portakal'dan: Yemeğe tabii ki de gidin ama o gün değil, bu yaptığınız öngörüsüzlük

Güncelleme:

İstanbul'da yoğun kar yağışının etkili olduğu gün Sarıyer'deki bir balıkçıda görüntülenen Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterenlerden biri de gazeteci Fatih Portakal oldu. Portakal, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Gidin tabi ki, ama ekipleriniz mücadele ederken, insanlar zorlukları aşmaya çalışırken değil. O gün değil. Öngörüsüzlük" dedi.

İstanbul'da 24 Ocak akşamı meydana gelen yoğun kar yağışı nedeniyle çok sayıda araç yolda kaldı. Ekiplerin çalışması sırasında Sarıyer'deki bir balıkçıda görüntülenen İBB Başkanı İmamoğlu'na ise vatandaşlardan tepki yağdı. İmamoğlu'na tepki gösterenlerden biri de gazeteci Fatih Portakal oldu.

"GİDİN TABİİ AMA O GÜN DEĞİL"

Portakal, sosyal medyadan paylaştığı mesajda, "Ekrem İmamoğlu anormal günde yemeğe gitmiş. Gidin tabi ki, ama ekipleriniz mücadele ederken, insanlar zorlukları aşmaya çalışırken değil. O gün değil. Öngörüsüzlük.. MOBESE olayı arkası yarında!!!" ifadelerini kullandı. Portakal, MOBESE görüntüleri için ise "MOBESE olayı arkası yarında" ifadesini kullanması ise dikkat çekti.

Ekrem İmamoğlu'na bir tepki de Fatih Portakal'dan: Yemeğe tabii ki de gidin ama o gün değil, bu yaptığınız öngörüsüzlük

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fatih Portakal Ekrem İmamoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

o zen:

Ya ben anlamıyorum. İmamoğlu yemek yiyemez mi balıkçı olur çorbacı olur neden bu kadar büyütüyorsunuz ki. Ne yapacaktı eline kar küreği alıp sağa sola mı saldıracaktı.

54
126
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Bu yoruma yapılan dislike ları görünce anlaşılan İmamoğlunun karları kendisinin küremesi bekleniyor

yanıt9
yanıt10
GERÇEKÇİ...!!!!!:

bu ülkeyi senin gibi düşünen vurdum duymazlar bu hale getirdi,,,seçilmiş insan farklıdır, öncelik halk halkın refahıdır,,böyle bir günde ingiliz büyük elçisi ile yemek yemek ne demek ya,,,,,ortam sakinleşsin git iki gün dinlen balığını ye....

yanıt12
yanıt7
Sanane Adımdan :

kral yemesin demiyo kimse zaten şehir düşmüş millet sokakta donmuş aç susuz kalmışken yemesin diyor 8 saat yolda kaldık adam balıkçıda keyif yapıyor 2024 de bende balıkçıda olucam oy falan istemesin benden

yanıt21
yanıt4
Barış Demir:

Kimileri sıfırdan zirve yapar, kimileride önüne gelen kısmetle bile dibi görür. adam saydığımız balon çıkabiliyor. yazık . bu koşullarda hayatını kaybedenler bile oldu adam keyifle yemek yiyebiliyor. Demek ki daha olmamış

110
29
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

İçişleri bakanlığının mobeseleri hakkını verdi anlaşılan

yanıt5
yanıt2
Sanane Adımdan :

davud google a istanbul mobese yaz canlı olarak izle bunda gizli saklı bişey yok

yanıt1
yanıt0
HONOUR:

portakal'ın imamoğluy'la bi derdi var. fırsat buldukça giydiriyor. belediye bşk. olduktan sonra da aynı okulda okuduk ama arkadaş değiliz vb açıklama yapmıştı.

26
52
yanıtYanıtla
UğuR DURAN:

Fatih Sen korkup kaçtın ya hani FOX tan... hah işte o yüzden senin itibarın kalmadı artık... Sen sus gözlerin konuşsun!!!

23
40
yanıtYanıtla
Kemal Günzade:

Sanırım Portakal Fox'tan sonra değişime uğradı. Ya da siyasete girmeye karar verdi. Sende İstanbul'da yaşıyorsun. Belediye başkanı 7/24 koltuğunda oturup kışın bitmesini mi bekleyecek? Portakal, orda kal. Lütfen...

19
41
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title