Haberler

Turkcell Grup'un Kurumsal İletişim Direktörlüğü'ne Engin Gedik Getirildi

Turkcell Grup Kurumsal İletişim Direktörlüğü’ne Engin Gedik getirildi.

Turkcell Grup Kurumsal İletişim Direktörlüğü'ne Engin Gedik getirildi.

Turkcell Grup Kurumsal İletişim Direktörlüğü pozisyonuna, halihazırda şirketin Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevini yürüten Engin Gedik getirildi. Turkcell Grup şirketlerinin tüm medya ve basın ilişkilerinin yanı sıra sponsorluk, kurumsal sosyal sorumluluk, STK ilişkileri ve dijital iletişim konularının yönetimini üstlenen Gedik'in sorumluluk alanı, şirketin yurt içi operasyonlarının yanı sıra Ukrayna, Belarus ve KKTC'deki operasyonların kurumsal iletişim ve itibar yönetimini de kapsıyor.

Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan ve Maltepe Üniversitesi'nde MBA derecesini tamamlayan Gedik, çalışma yaşamına 1996 yılında Macworld dergisinde Yazı İşleri Müdürü olarak başladı. Ardından www.pcworld.com.tr ve www.macworld.com.tr sitelerinin yöneticiliğini yaptı. 1998 yılında Dünya gazetesinde köşe yazarlığı ve teknoloji editörlüğü görevlerini üstlenen Gedik, 2005 yılında Dünya Şirketler Grubu'nun Teknoloji Yayınları Direktörlüğü görevine getirildi ve PC World, BYTE, CIO, IT PRO gibi teknoloji dünyasının öncü yayınlarının basılı ve dijital versiyonlarının yöneticiliğini yaptı.

Engin Gedik, deneyimli bir gazeteci olarak Turkcell ailesine 2010 yılında Dijital İletişim Müdürü olarak dahil oldu. 2012 yılından bu yana Turkcell Grup Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevini yürüten Gedik, 1 Ekim 2015 itibariyle Turkcell Grup Kurumsal İletişim Direktörlüğü pozisyonuna atandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Engin Gedik Belarus Ukrayna Ekonomi Haberler

AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini 'Uygunsuz' buldu, öğrenciler törene alınmadı

Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini "Uygunsuz" buldu, öğrenciler törene alınmadı

Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak'ın oğulları cinsiyet değiştirmişti! İşte son hali

Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak'ın oğulları cinsiyet değiştirmişti! İşte son hali

Bakmadan Geçme

İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? #127754 İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Mimoza Koyu nerede, nasıl gidilir? #127965 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Kocakarı plajı nerede, nasıl gidilir? Ortaokulda sınıfta kalma var mı? Ortaokulda sınıfta kalınıyor mu, kaç gün devamsızlık hakkı var? Bugün voleybol maçı var mı? 13 Haziran kimin voleybol maçı var? Bugün hangi voleybol maçı var? Can Yaman Instagram hesabını neden sildi? Cam Yaman sosyal medya hesaplarını neden kapattı? YKS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TYT-AYT sınav sonuçları açıklandı mı? EURO 2024 ne zaman başlıyor? EURO 2024 maçları nerede oynanacak? #9917 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası açılış maçı ne zaman? Almanya-İskoçya maçı saat kaçta, hangi kanalda? Kurban Bayramı tatili ne zaman bitiyor? Kurban Bayramı tatili kaç gün, mesai ne zaman başlıyor? KURBAN ETİ NASIL SAKLANMALI? Kurban etini buzluğa atarken nelere dikkat edilmeli? DOMİNİK CUMHURİYETİ- TÜRKİYE MAÇI İZLE | Dominik Cumhuriyeti- Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? #127952 Kurban Bayramı'nda oruç tutulur mu? Bayram günü oruç tutulur mu? Kurban Bayramı orucu caiz mi? 13 Haziran hangi burç? 13 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 13 Haziran tarihi hangi burç olur? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 13 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) bursu yattı mı? İOKBS bursu ne kadar?
Görüntü infial yarattı! Cumhurbaşkanlığından Suriyelilere para dağıtıldığı iddiasına yalanlama

Görüntü infial yarattı! Cumhurbaşkanlığından Suriyelilere para dağıtıldığı iddiasına yalanlama

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title