Haberler

ÖYK, İstanbul ve Antalya'daki Bazı Taşınmazların Satışını Onayladı

Güncelleme:

Özelleştirme Yüksek Kurulu, İstanbul ve Antalya'daki bazı taşınmazların satışını onayladı.

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), İstanbul ve Antalya'daki bazı taşınmazların satışını onayladı.

ÖYK'nın konuya ilişkin kararları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Maliye Hazinesine kayıtlı İstanbul'da Dragos mevkisinde bulunan taşınmazın, 3 milyon 260 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'ye satılmasının onaylanmasına karar verildi.

Antalya'daki 23 bin 359 metrekare yüzölçümlü Turizm Tesis Alanı ve Günübirlik Tesis Alanı imarlı gayrimenkulün, 224 milyon lira bedelle en yüksek teklifi veren Yörükoğlu Ticaret Turizm Kuyum Petrol İnşaat Ltd. Şti'ye satışı onaylandı.

ÖYK, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan 8 bin 661 metrekare yüzölçümlü taşınmaz ile 19 bin 338 metrekare yüzölçümlü taşınmazda Maliye Hazinesine isabet edecek bölümlerin satışı ihalesinde, taşınmazların, en yüksek teklifi veren Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat AŞ'ye 577 milyon lira bedelle satılmasına onay verdi.

SGK adına kayıtlı, OYAK İnşaat AŞ sermayesinde bulunan hissenin 12 milyon 820 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Ordu Yardımlaşma Kurumu'na satılmasının onaylanması da kararlaştırıldı. - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

Özelleştirme Yüksek Kurulu Ordu Yardımlaşma Kurumu İstanbul Antalya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title