Haberler

Öib, Elazığ'daki 13 Farklı Taşınmazı Satışa Çıkardı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Elazığ'da bulunan 13 farklı taşınmazı satışa çıkardı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Elazığ'da bulunan 13 farklı taşınmazı satışa çıkardı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Elazığ'da bulunan 13 farklı taşınmazı satışa çıkardı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Elazığ'da bulunan 13 farklı taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazların satışı için ihaleler 27 Mart 2012 tarihinde düzenlenecek.

Maliye Hazinesi adına kayıtlı Elazığ Merkez Sürsürü Mahallesindeki taşınmazların özelleştirilmesi hakkında duyuru Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre ÖİB, geçici teminat bedeli 100 bin TL ile 400 bin TL arasında değişen arsa statüsündeki 13 farklı taşınmazı satışa çıkardı. Elazığ'ın Sürsürü Mahallesindeki taşınmazların satışı için ihale 27 Mart 2012 tarihinde gerçekleştirilecek.

İhaleler, kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek. İhale Komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek.

Satışa konu taşınmazlardan birine teklif verilebileceği gibi ayrı ayrı olmak koşuluyla birden fazla taşınmaz için de teklif verilebilecek. Verilen teklifler herhangi bir şartı içeremeyeceği gibi birden fazla teklif verilmesi halinde bu teklifler birbiriyle ilişkilendirilemeyecek. İhalelere gerçek veya tüzel kişiler ile ortak girişim grupları katılabilecekler. - Ankara

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Elazığ Merkez 27 Mart Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title