Haberler

    Mobil Dönüşüm Trendi Üretim Sektörünü Nasıl Etkiliyor?

    Panasonic Kurumsal Mobil Çözümler Ülke Müdürü Ali Oktay Ortakaya, mobil dönüşüm trendinin üretim sektörünü nasıl etkilediğini Wise TV'ye anlattı.

    Panasonic Kurumsal Mobil Çözümler Ülke Müdürü Ali Oktay Ortakaya, mobil dönüşüm trendinin üretim sektörünü nasıl etkilediğini Wise TV'ye anlattı.

    Ortakaya, "kurumsal taraf için mobil çok farklı bir boyuta geldi. Endüstri 4.0 başka bir noktaya götürüyor konuyu, özellikle üretim sektörü için tabi ama üretim sektörü dışında da artık iş sadece bir tablet almak, akıllı telefon almak ve burdan internete bağlanmak meselesi değil. Aslında buna nasıl daha büyük pencereden bakabiliriz bunu anlatıyor insanlara. Çünkü cihaz vermek değil mesele, asıl mesele şirketlerin dijital stratejisini nasıl ortaya koydukları, S level'ın ne kadar bu stratejiyi desteklediği ve buna sponsor olduğu ve bunu uçtan uca nasıl yönettiği. İş süreçlerinin nasıl adreslendiği çok önemli. Çünkü bir iş süreci olmadan mobilleşmeyi konuşmak çok mantıklı değil. Çünkü neyi mobilleştireceksiniz ortada o yok. Dolaylı olarak iş süreci kullanıcı profilinin beklentileri, donanım, yazılım, yönetim şekli, eğitimler bunun devamlılığı, istikrarı bence o bütün resmi oluşturan parametreler. Gitgide Endüstri 4.0 konusu konuşuluyor. Bu büyük bir iş değişiminin güzel bir noktası, Türkiye de bunu konuşmak ve kurumları eğitmek lazım" dedi.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Ali Oktay Panasonic Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title