Haberler

    Logitech Video Konferans Ürünlerinin Maliyeti Ne Ölçüde?

    Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar, kullanıcılarına video konferans ürünlerinin maliyetinden bahsederek kullanımın ne sıklıkta arttığını Wise TV aracılığı ile anlattı.

    Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar, kullanıcılarına video konferans ürünlerinin maliyetinden bahsederek kullanımın ne sıklıkta arttığını Wise TV aracılığı ile anlattı.

    Bireysel olarak insanların video konferans ürünlerini ciddi manada kullanmaya başladıklarının altını çizen Uyar, şirketler açısından video konferans ürünlerinin öneminden bahsederek konuşmasına şöyle devam etti: "Şirketler açısından baktığımızda iş yapış biçimleri ciddi manada değişmiş durumda. Bir tarafta grup çalışmaları önemli bir yer alıyor. ya bir bilgisayar etrafında 4 ya da 5 kişi eğilip birlikte çözümler sunmaya çalışıyorlar ya da aynı çözümleri farklı odalarda farklı ülkelerde farklı şehirlerde ki insanlarla paylaşarak üzerinde çalışmalar gerektiren işler yapmaya başlıyorlar. Esasında dünyamız bir mobile dünya oldu ve herkes her yerde olabileceği için her yerde birbiri ile konuşma ihtiyacı duymakta. Bunu sağlayabilmek için de video konferansı gerçekten çok önemli."

    Bugüne kadar maliyet ve altyapı açısından zorlukların olduğuna ancak günümüzde durumun değiştiğine dikkat çeken Uyar: " İnternet artık broadband tarafında sıkıntılı bir durum değil yani herkes her yer ile görüşebiliyor. Ama video konferans çözümleri açısından maliyetler anlamında baktığımızda basit çözümler işin ihtiyacını karşılamıyor, büyük çözümler ise 10 bin doların üstünde fiyatlarla karşıya çıkıyor. Logitech burada bu farkı gördü basit, kolay kullanılabilen ve anında sizin toplantı odanızı büyük konferans odası haline getirebilen çözümlere odaklandı. ve burada çözümlerimiz 300 dolar ile 1100 dolar arasında konumlandırıldı. Böyle baktığınızda insanların ve şirketlerin ihtiyaçlarını net olarak çözen güzel ürünler çözebiliyor olduğumuzu gördük" şeklinde konuştu.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Mustafa Uyar Logitech Türkiye Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title