Haberler

    Logitech Türkiye Sektörde Hangi Konumda?

    Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar, Logitech markasının Türkiye macerasına nasıl başladığını ve hedeflerini Wise TV aracılığı ile anlattı.

    Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar, Logitech markasının  Türkiye macerasına nasıl başladığını ve hedeflerini Wise TV aracılığı ile anlattı.

    Logitech firmasının  1981 yılında kurulduğunu ancak Türkiye macerasına 2005 yılından itibaren başladığını belirten Uyar, günümüze kadar uzanan başarı dolu süreci anlattı: "2005'ten 2015'e kadar son 10 yıl içerisinde kendi organizasyonu, kendi yapısı, kendi insanları ile birlikte burada. Tabi bir şirket buraya bir yatırım yaptığı zaman Türkiye yatırımın karşılığını veren bir ülke. Tüketicilerimizde bu zamana kadar bizimle olan etkileşimlerle, bize verdikleri geri beslemelerle, yurtdışında aldığımız destek ile markamızı çok iyi bir noktaya taşıdılar. Pazar payı olarak ürün kategorisi bazında ciddi pazar paylarına ulaştık ve bu sayede birçok evde birçok kurumda kullanılan neredeyse artık herkesin bildiği bir kurum haline geldik. Bu birinci hedeflerimizdendi ve bunu başardığımız için çok mutluyuz ama bu tabi biten bir hedef değil çünkü ürün yelpazemiz sürekli gelişiyor. Yani bir tarafta dünyanın en iyi Mouse'unu, dünyanın en iyi klavyesini, dünyanın en iyi birlikte çalışan sistemlerini ortaya koyarken diğer tarafta yeni çıkan tabletlere, cep telefonlarına farklı eyler yapmanın telaşı içerisindeyiz."

    Son olarak hedeflerinden bahseden Uyar, Logitech olarak hedeflerinin çıkardıkları tüm ürünler ile birlikte tüketicilerin beğenisini sürekli olarak kazanmak, onlar açısından bakıldığında sevilen marka olmak ve Logitech'in üstüne düşen sorumluluk neyse onları yerine getirip sektör liderliğini sürekli olarak korumak olduğunu söyledi.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Mustafa Uyar Logitech Türkiye Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title