Haberler

    Kullanıcılar Pc Ürünlerini Tercih Ederken Nelere Dikkat Etmeli?

    Wise TV ekibine konuşan Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar, pc ürünleri alırken nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda kullanıcıları uyardı.

    Wise TV ekibine konuşan Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar, pc ürünleri alırken nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda kullanıcıları uyardı.

    Maliyet açısından bakıldığı zaman yanlış değerlendirmeler olduğuna dikkat çeken ve bunu bir örnek ile açıklayan Uyar: " Örneğin bir mouseun satın alma maliyeti çok düşük olabilir 10 ila 20 lira arasında satın alabilirsiniz. ve bu bir kablosuz Mouse ise ve 3 ayda bir pili bitiyorsa ki bazı Mouseların 15 ila 30 gün içerisinde pillerinin tükendiğini düşünürsek, sizin aldığınız pil sayısı 39 liraya aldığınız Mouse'un bir anda maliyetinin çok daha üstüne çıkabilir. Logitech olarak burada çok daha önemli şeylere dikkat etmeye çalışıyoruz. Bir taraftan ilk satın alma maliyeti açısından tüketiciler ve kurumlar bir miktar fazla ödeseler bile ürünün garanti süreci ve getirdiklerine baktığımızda olayın çok farklı bir noktada olduğunu görebiliyoruz. Mouselarımızda 1 ila 3 yıl arasında pil ömrü sunuyoruz, klavyelerimiz de yine genelde 3 yıl pil ömrü sunuyoruz, hoparlörlerimiz ve diğer tüm ürünlerimizde minimum 2 yıl garanti süremiz var. Böyle baktığınız zaman kullanılan ürünler, sunduğumuz hizmet, arka tarafta verdiğimiz teknik servis, ürünlerimizin yetenekleri kurumlara özellikle verimlilik anlamında sağladıkları çok büyük" şeklinde konuştu.

    Bugün tüm ürünlerinin yeni çıkmış Windows 10 uyumlu olduğunu ve bu gibi özellikleri Logitech'in sektörde lider konumda olduğuna vurgu yapan Uyar: "Bu liderlikle ileriye gidebilmek için biz sürekli dünyanın önde gelen firmaları ile onların ürünlerini daha iyi kurumlara nasıl kullanırım çabası arkasındayız. Microsoft ve Apple ile dünyanın en büyük iş ortakları konumundayız. Onlar bizim ürünlerimize eğer kendi ürünleri yoksa, özellikle tercih edilmesi anlamında zaten pazarlama konusunda bize destek veriyorlar. Bizde onlar için ürünler üretiyoruz ve onlarla birlikte geliştirip pazardaki mümkün olan en iyi noktada ürünleri sunmaya çalışıyoruz" dedi.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Mustafa Uyar Logitech Türkiye Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title