Haberler

Akın İpek'in Kardeşi Cafer Tekin İpek Tutuklandı

Güncelleme:

Koza İpek Holding'e yapılan soruşturma kapsamında nöbetçi sulh ceza hakimliğince sorgulanan iş adamı Akın İpek'in kardeşi Cafer Tekin İpek tutuklandı. Karar sonrası anne Melek İpek fenalık geçirdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla İstanbul Bebek'te bir villada gözaltına alındıktan sonra karayoluyla getirildiği Ankara'da Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosunda görevli cumhuriyet savcısına ifade veren iş adamı Akın İpek'in kardeşi Cafer Tekin İpek, "Fetullahçı Terör Örgütüne üye olmak" ve "Sermaye Piyasası Kanunu'na muhalefet" suçlarından tutuklanması talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilmişti.

TUTUKLAMA KARARI

Cafer Tekin İpek, Nöbetçi Ankara 2. Sulh Ceza Hakimince yapılan sorgusunun ardından tutuklandı.

MELEK İPEK FENALIK GEÇİRDİ

Bu işlemler süresince adliyede bulunan Cafer Tekin İpek'in annesi Melek İpek, tutuklama kararının ardından fenalık geçirdi.

İpek'in kardeşleri ve bazı yakınları da adliyede bekledi.

AKIN İPEK TEPKİ GÖSTERDİ

Karara Akın İpek, twitter'dan şu yorumu yaptı:

Hiç bir suçu olmayan bir çocuğu, kardeşim Tekin İpek i tutukladılar. İpek ailesi olarak dostlarımızdan dua bekliyoruz. Annemin kalbi sökülmüştür. Allah ın cc yardımı ne zamandır demiyorum. Biliyorum yakındır.

Kaynak: AA / Ekonomi

İpek Holding Melek İpek Koza Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (40)

bozkurt yolu:

Bu adamın garajında 14 trilyonluk 13 adet lüks araca kayyum kararı ile el konuldu Milletede bir lokma bir hırka diye nasihat verirler Allah bu şantajcı ve kumpascı çeteyi helak edecek Amin

17
25
yanıtYanıtla
.:

Dün beraber yürütüyordunuz siz bu yollarda noldu öküz öldü ortaklık bitti mi takke düştü kel göründü mü ??

29
4
yanıtYanıtla
ŞEmşetdin:

Cemaatten nefret ederim ama bu adam şerefli bir sanayi insanıdır. esnaf ve işverendir. . .

25
4
yanıtYanıtla
ACABA:

CEMAATIZ DİYORSUNUZ. . TUTUKLANANLARIN İÇİNDE BİRTANE HOCA YOK. . BIRAK HOCAYI. . ŞÖYLE TİPİ HOCAYA BENZEYEN SAÇLI SAKALLI TAKKELİ BİRİ BİLE YOK. . HAKKINDA DAVA AÇILANLAR. . ZENGİNLER SAVCILAR-ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ. . BU NASIL BİR CEMAAT. . . .

22
4
yanıtYanıtla
LÜZUMSUZ İNSANLAR VAR:

ARKADAŞIM SENDE MÜSLÜMANSIN AMA MÜSLÜMANLIKTAN BİHABERSİN. HER SAKALLI MÜSLÜMAN OLSAYDI İŞİD ORDUSU EVLİYA ARABİSTANLILAR İSE ŞIH OLURDU. ZEKANA BIRAKIYORUM. .

yanıt3
yanıt2
...:

Sorunu yanlış sordun. Böyle cemaat olur mu değil ? BÖYLE TERÖRİST OLUR MU ?

yanıt2
yanıt3
Mobil-ANDROID:

ALLAH VAR GAM YOK İPEK ANAM BEKLE BUGUNLERDE GECECEK INSALLAH ALLAH BIZIMLE INSALLAH DUALARIMIZ SIZINLE INSALLAH

14
10
yanıtYanıtla
KIZILTEPELİ:

Bu belayı siz kendi elinizle başınıza musallat ettiniz. zamanında her türlü desteği vererek türkiyeye bir diktatör kazandırdınız. kendi düşen ağlamaz.

20
4
yanıtYanıtla
husamettin:

yav yazık artık yazık ulan kaç bin insanı işten ettiniz ekonomi batıyor diyolar hala milletin malını batırma derdindeler müslümanlık bu işin neresinde anlamıyorum

22
1
yanıtYanıtla
türkoğlu türkMobil-ANDROID:

teyze sen safsın ama senin oğlunun tanıdığı ve hizmet ettiği kişilerden hesap sor beş sene önce senin gibi nice anneler eşler kanser olup öldüler oğlunda bedelini ödüyor işte

20
3
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title