Haberler

İstihdam Masaya Yatırılıyor

Güncelleme:

En Önemli Sorun Olan İstihdam, İnsan Kaynakları Paneli 2011'de Konuşulacak.

Marmara Çalışanlar Federasyonu ve Globalcv.com işbirliğinde düzenlenecek Panelde, Türkiye'de insan kaynakları ve iş hayatının istihdam başlığı altında incelenmesi ve alanında uzman konuşmacıların deneyim ve önerileri ışığında İnsan Kaynakları sektörüne katma değer üretilmesi amaçlanıyor.

İstihdam gibi ülkelerin sürekli gündeminde yer alan ve acil çözüm bekleyen böylesine önemli bir konunun enine boyuna tartışılacağı panele, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının bürokrat ve temsilcileri ile muhtelif odalar ve meslek örgütleri yöneticileri katılacak; ayrıca üniversitelerden akademisyenler ve 300'ü aşkın firmanın üst düzey yöneticileri ve insan kaynakları profesyonelleri de panelde hazır bulunacak. Panelde, kamu, iş veren ve insan kaynakları sektöründen katılımcıların bir araya getirilmesi, Türkiye'de ki çalışma hayatının sorunlarına ve bu sorunlardan en önemlisi istihdama dikkat çekmesi amaçlanıyor.

"GELİŞEN TÜRKİYE'DE DEĞİŞEN İSTİHDAM" Üst başlığı ile İki ayrı oturumda "İSTİHDAM POLİTİKALARININ İŞ DÜNYASINA YANSIMALARI" ve "TÜRKİYEDE İNSAN KAYNAKLARI PROFİLİ VE ETİK DEĞERLER" konuları, konunun paydaşları tarafından masaya yatırılıyor.

Panele katılacak konuşmacılar arasında Merkez Bankası Başkan Yardımcısı İbrahim Turan, Avea CEO'Su Erkan Akdemir, Adecco Türkiye Başkanı Tibet Eğrioğlu, İşkur İstanbul İl Müdürü Muammer Çoşkun ve İstanbul Üniversitesi Rek. Yrd. Prof. Dr. Ahmet CEVAT ACAR yer alıyor.

YER : FOUR SEASONS HOTEL İSTANBUL/Beşiktaş

TARİH: 29 Ocak 2011

SAAT : 09.00 – 16.00

Bilgi, Tolga BAŞARAN

ENTO İLETİŞİM & DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

Tel: 0212 270 49 70

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title