Haberler

İş Hayatını Öğrenmenin Adresi: İBS!

Istanbul Business School'da Pazarlama İletişimi, İnsan Kaynakları, Kurumsal İletişim ve Yaratıcı Stratejiler Eğitimleri Başlıyor!

En iyi profesyonellerden oluşan eğitmen kadrosuyla iş dünyasına hazırlamasıyla benzerlerinden ayrılan Istanbul Business School'da Pazarlama İletişimi, İnsan Kaynakları, Kurumsal İletişim ve Yaratıcı Stratejiler eğitimleri başlıyor!

4 hafta 34 saat sürecek eğitimler 26 Şubat Cumartesi günü Hilton ParkSA'da start alıyor.

Sektörün önde gelen isimleri tarafından hazırlanan ders içerikleri ve sektörün içindeki profesyonel isimlerden oluşan eğitmen kadrosuyla fark yaratan Istanbul Business School genç profesyonel, yeni mezun ve üniversite öğrencilerini iş hayatına hazırlamaya yönelik eğitimlerine devam ediyor. Maçka Hilton ParkSA'da cumartesi günleri saat 10.00–18.30 saatleri arasında gerçekleşecek olan Pazarlama İletişimi Eğitimi, İnsan Kaynakları Eğitimi, Kurumsal İletişim Eğitimi ve Yaratıcı Stratejiler Sertifika Eğitimi adı altında düzenlenen sertifika programlarının içeriği ise şöyle:

Pazarlama İletişimi Eğitimi

Pazarlamanın iletişim tarafında kaydedilen gelişmelerin ve reklam verenlerin hedef kitle ve stratejilerine göre iletişim planlamalarını nasıl yapmaları gerektiğinin anlatıldığı sertifika programının içerik başlıkları reklamda strateji, içgörü, PR stratejileri, dijital ve sosyal medya, mobil pazarlama stratejileri ve medya planlama programı olarak belirleniyor.

Programda, P&G Balkanlar, Türkiye, Ortadoğu ve Afrika Dijital Pazarlama Müdürü Gökhan Salmanoğlu (Dijital Pazarlama), Monster Pazarlama Direktörü Seden Gürcü (Marka İletişim Stratejileri), Youth Republic Genel Müdürü Serhat Gürcü (Gençlik Pazarlaması), Mobilera Pazarlama& Satış Direktörü Tolga Alıcı (Mobil Pazarlama), PepsiCo Gazoz ve Meyveli Gazlı İçecekler Ürün Müdürü Seren Çankırı (İletişimde Yaratıcılık), 41?29! Ali Güracar Sosyal Medya Müdürü (Sosyal Network Pazarlaması) yer alıyor.

IBS Pazarlama İletişimi Program Direktörü Azade Çerkezoğlu programla ilgili şunları söyledi: "İletişim biliminin pazarlama ile buluşması sayesinde tüm pazarlama faaliyetleri yepyeni bir forma kavuştu. Ortaya çıkan 'pazarlama iletişimi' uzmanlığının daha yaratıcı, daha kapsamlı, 360 derece bir faaliyet olduğunu aktaracağımız eğitimimizde, zihninizi, kültürünüzü, yaratıcılığınızı ve planlama kabiliyetlerinizi sergilemenin tam fırsatı."

İnsan Kaynakları Eğitimi

İnsan kaynaklarının temel prensiplerinden, performans yönetimi, eğitim, verimi ve iletişimi artırıcı etkili yönetim becerilerine kadar geçen tüm süreçlerin detaylı olarak ele alınacağı eğitim, katılımcılara sağlam bir insan kaynakları temeli oluşturmayı hedefliyor.

Programda aynı zamanda programın direktörü de olan Nobel İlaç Organizasyonel Gelişim ve İnsan Kaynakları Müdürü Arzu Saraç, Borusan EnBW Enerji İnsan Kaynakları Müdürü Taner Şimşek, Bilim İlaç İnsan Kaynakları Aykut Bora ve sektörün önde gelen birçok üst düzey yöneticisi eğitmen olarak yer alıyor.

İnsan Kaynakları Eğitimi Program Direktörü Arzu Saraç dersle ilgili şunları söylüyor: "Hangi bölümden mezun olursa olsun ilişki yönetiminde başarılı olmak isteyen, ilerleyen iş yaşamında yönetim kademelerinde yer almak ve kurumun tüm süreçlerine hâkim olmak isteyen herkes insan kaynakları eğitimi almalı. IBS İnsan Kaynakları programlarının genç profesyonellere sunduğu, elle tutulur, gözle görülür, gerçek kurumsal hayat örnekli doyurucu içerikleri, iş hayatını sağlam bir temel üzerine oturtmak ve başlangıç noktasının ötesine geçmek için çok iyi bir fırsat."

Kurumsal İletişim Eğitimi

Kurumsal İletişim kavramı kapsamında müşteri yönetimi, kriz yönetimi, medya ilişkileri yönetimi ve dijital dünyada iletişim başlıkları programda yer alıyor. Katılımcılar trendleri takip etmeyi, teoride ve pratikte kendini güncellemeyi, sektörün önde gelen profesyonellerinden ve ajans başkanlarından deneyimler yaşayarak öğreniyor.

Programda Digiturk Kurumsal İletişim Genel Müdür Yardımcısı Bema Kürekçi, Philip Morris Kurumsal İletişim Müdürü Selda Susal, aynı zamanda programın direktörlüğünü de olan Argos Yönetici Direktörü Orhan Gönen ve üst düzey kurumsal iletişim ve halkla ilişkiler yöneticileri eğitmen olarak yer alıyor.

Kurumsal İletişim Program Direktörü Orhan Gönen eğitimin içeriği konusunda şunları söylüyor: "Birkaç yıl öncesine kadar sadece PR odaklı algılanan kurumsal iletişim yönetimi, yeni iş dünyası modelinde marka iletişimi, pazarlama, insan kaynakları ve halkla ilişkiler stratejilerini birlikte görebilen bir perspektifle "kurum itibarını" yönetmeyi gerektirir hale geldi. IBS Kurumsal İletişim Eğitimi, günümüzde işlevselliğini devam ettiren klasik kavramların ve modellerin temel olarak katılımcılara aktarılmasının ötesine geçerek, sizleri geleceğin iş dünyasında rekabet avantajı sağlayacak farklı bir kurumsal iletişim modeli ile tanıştırdığı için piyasadaki benzeri eğitimlerden ayrılıyor."

Yaratıcı Stratejiler Sertifika Eğitimi

Yoğun workshop çalışmaları ve ağır ödevler ile tamamlanacak bu program katılımcılarını kreatif ve stratejik bakış açılarının bir arada kullanılmasının şart olduğu günümüz reklam dünyasına hazırlıyor. İş dünyasının bire bir pratiğe dökülmüş hali olan program, katılımcılara konsept geliştirme ve kreatif stratejiler oluşturma deneyimi yaşatması açısından önem taşıyor.

Pazarlama tarafında çalışıp kreatif ajans tarafını öğrenmek isteyenler için ideal olan Yaratıcı Stratejiler Sertifika Eğitimi, reklamcılığa adım atmış ama kendisini geliştirmek isteyen ya da daha önce temel düzey reklamcılık eğitiminden geçmiş kişilerin kendilerini reklamcılıkta yetkin hissetmelerini ve profesyoneller gözetiminde iyi bir portfolyo hazırlamalarını amaçlıyor.

Programa eğitmen olarak Grey İstanbul Kreatif Direktörü Erdinç Mutlu, Kreatif Direktör Ali Göral, Leo Burnett Stratejik Planlama Direktörü Özgün Özkalay ve sektörün önde gelen birçok ismi katılıyor.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title