Haberler

İnnova Yurtdışında Çözüm Ortaklarıyla Güçleniyor

İnnova, Dünya Standartlarında Ürettiği Çözümlerle Sektöre Yön Verirken, Yurtdışı Açılımları İle de Hızla Büyümeye Devam Ediyor.

Kuruluşundan bugüne, tamamen kendi kaynaklarıyla geliştirdiği bilişim çözümlerini 19 ülkeye ihraç etmeyi başaran İnnova, önümüzdeki dönemde yurtdışındaki faaliyetlerini Çözüm Ortakları Programı'yla genişletmeyi hedefliyor. Fransa'dan Portekize, Lübnan'dan Suudi Arabistan'a kadar çeşitli ülkelerde ortak faaliyet yürüttüğü bilişim firmalarıyla imzaladığı anlaşmalarla Türkiye sınırları dışında kendi çözüm ortakları ağını kuran İnnova, bu yatırımla bölgedeki faaliyetlerini güçlendirmeyi ve bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda ürün yelpazesini geliştirmeyi hedefliyor.

"İnnova Partner Program" olarak adlandırılan bu program ile İnnova, çözüm ortaklarını Reseller, Advanced Partner, Premium Partner, Value Added Partner, Service Center şeklinde 5 kategoride isimlendiriyor. Service Center olarak adlandırılan çözüm ortakları, satış dışında özellikle satış sonrası destek hizmetlerinin yurtdışındaki kalitesini artırmak üzere konumlandırılıyor.

Son yıllarda "Kiosk İnnova" ve "PayFlex İnnova" markalarıyla yurtdışındaki faaliyetlerine hız vererek birçok başarılı projeyeye imza atan İnnova, ayrıca 500 kişiye ulaşan kadrosu ile her sektörden kurumların tüm bilgi teknolojileri ihtiyaçlarına tek elden uçta uca çözüm verebilecek bir yapıya kavuşmuş durumda.

İnnova Uluslararası Çözüm Ortakları Koordinatörü Alpaslan Tomuş, konuyla ilgili basına yaptığı açıklamada çözüm ortakları vasıtası ile gerçekleştirilen açılımla birlikte İnnova'nın Türkiye sınırları dışında da söz sahibi bir bilişim şirketi olma hedefine bir adım daha yaklaştığını vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti: "Yurtdışındaki faaliyetlerimiz hızla büyüyor, çözüm ortaklarımızın sayısını her geçen gün artırıyoruz. Bugün Avrupa'dan Kafkaslar ve Ortadoğu'ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada çok sayıda çözüm ortağına sahibiz. Bu firmalarla beraber başarılı projelere imza atıyor, ortak ihtiyaçlar ve talepler çerçevesinde yeni çözümler geliştiriyoruz. Bizim yeni pazarlara girişimizde büyük önemi olan iş ortaklarımızla bundan sonraki dönemde işbirliğimizi daha da güçlendirmeyi ve çeşitlendirmeyi hedefliyoruz. Bu vizyonla oluşturduğumuz Çözüm Ortakları Programı ile İnnova'nın yakın coğrafyadaki proje sayısının hızla artacağına ve başarılı yeni projeler ile adından söz ettirmeye devam edeceğine inanıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title