Haberler

Ikby ile Yunanistan Arasında Ticari İşbirliği

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi İthalatçılar ve İhracatçılar Birliği ile Yunanistan Ticaret Odası arasında ticari işbirliği protokolü imzalandı.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) İthalatçılar ve İhracatçılar Birliği ile Yunanistan Ticaret Odası arasında ticari işbirliği protokolü imzalandı.

Süleymaniye kentindeki Palas Konferans Salonu'nda düzenlenen imza törenine IKBY İthalatçılar ve İhracatçılar Birliği Başkanı Abdurrahman Abdullah, Yunanistan Ticaret Odası heyeti ve diğer yetkililer ile Yunan iş adamları katıldı.

Törende konuşan Abdurrahman Abdullah, Yunanistan ile yapılan ticari işbirliği protokolünün, ilk resmi protokol olması açısından önemli olduğunu belirtti. Yunanistan ile ticari ilişkilerin geliştirilmesini amaçladıklarını belirten Abdullah, bölge ile Yunanistan arasındaki ticari ilişkilerin artmasını ümit ettiklerini dile getirdi.

Yunanistan Ticaret Odası Dış Ticaret Ateşesi Panagiotis Thessalanikos da yapılan protokolün, iki ülke  ilişkilerini geliştirmesi açısından önemli olduğunu belirterek, özellikle sanayi ve alt yapı konusunda  işbirliği yapmak istediklerini ifade etti. - Süleymaniye

Kaynak: AA / Ekonomi

Abdurrahman Abdullah Süleymaniye Yunanistan Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title