Haberler

Fatih Portakal'dan Bugün TV ve Kanaltürk'ün Fişinin Çekilmesine Sert Tepki

Güncelleme:

Fox Anahaber anchormanı Fatih Portakal, Bugün TV ve Kanaltürk'ün fişlerinin çekilmesine "Ters düşerseniz yönetenlerle başınıza bu gelebilir mesajı aslında" dedi.

Fox Anahaber anchormanı Fatih Portakal, İpek Medya Grubu'na ait televizyonlarının kayyum tarafından karartılmasına canlı yayında sert tepki gösterdi.

"BUGÜN PENGUEN OYNADIĞI GÜN"

Portakal, "Bugün, Bugün ve Kanaltürk televizyonlarının canlı yayınla karartıldığı bir gün. Karardığı değil, karartıldığı bir gün. Bugün bazı medya kuruluşlarının o meşhur pengueni oynadığı bir gün. Bugün özgür medya söylemlerinin bittiği bir gün." dedi.

"BAŞINIZA BU GELEBİLİR"

Portakal, "Sevgili izleyenler sıranın bundan sonra kimde olduğu belli değil. Bakın bu bir adımdı. Bundan sonnra eğer ters düşerseniz yönetenlerle başınıza bu gelebilir mesajı aslında. Ve eleştiriye ne kadar, eleştirel bakışa ne kadar tahammülün olmadığınıda gösterdiği bir uygulama. Hükümet tarafından bakıldığında " Hukuki üzerinden yürüyor süreç" deniliyor, ama gelinen nokta budur sevgili izleyiciler. Türk medya tarihi için kara bir gündür. Sansüründe ötesinde bir karartmadan bahsediyoruz." dedi.

"ANAYASA KİTAPÇIĞI DİYOR Kİ"

Fatip Portakal anayasa kitapçığını da göstererek 30 maddeyi okudu ve ilgili maddenin basın kuruluşlarına el konulamayacağını belirtiğini anlattı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Fatih Portakal İpek Holding Fox Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (75)

Elazığ:

Tayyip baba doğan grubunuda ölmeden böle görürmüyüz.portakal sana gelince seni gerçekten kimse sallamıyo kanalınıda reytinğ için saçmalıyon ama akıllı tayyip babanın nefesini dar etme O?

102
10
yanıtYanıtla
j.:

Sen öl de görmene gerek zaten fazlalıksınız

yanıt1
yanıt4
fanatik TÜRKEŞ ci:

inşallah bir gün bu Yahudi kanalınında fişi çekilir bir gün

62
9
yanıtYanıtla
Çorum sungurlu:

Portakalın fişi nezaman çekilecek????

37
19
yanıtYanıtla
j.:

Fisi sızden çekince

yanıt5
yanıt1
Çorum sungurlu:

Yinemi sen yaaa J...hadi ikileeeeee

yanıt1
yanıt0
bordo mhpMobil-IOS:

allah akpnin tayipin ve bunara destek cikaninda dünyasini karatsin amin

38
17
yanıtYanıtla
SELVI:

Senin dünyani karartsin pis

yanıt8
yanıt6
dadaş:

portakalmısın elmamı sen işine bak daha dune kadar terorısterı de sen savunuyodun senın gıbıler tepkı verıyosa sen dogru bış yapılmıştır

39
7
yanıtYanıtla
Ak saçlı:

Acıttımmı cicim ne bu feryat. . !

20
17
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title