Haberler

En İyi Ücretsiz Vpn Hizmetleri (2017)

Ücretsiz VPN nereye bakacağınızı bilmiyorsanız gerçekten sizin için sıkıntı verici bir süreç haline gelebilir.

Ücretsiz VPN nereye bakacağınızı bilmiyorsanız gerçekten sizin için sıkıntı verici bir süreç haline gelebilir. Bu listemiz ile birlikte ücretsiz VPN hizmetleri içerisinde en iyi olanları sizler için seçiyoruz. İnternet sağlayıcınız girmek istediğiniz sitelere izin vermiyorsa veya internette dolaşırken takip edilmek istemiyorsanız bir göz atın deriz.

En iyi ücretsiz VPN servisleri 2017

2017 yılı için hazırladığımız bu içerikle birlikte özellikle tarayıcı tercihlerini değiştirmek istemeyen kullanıcılara yöneliyoruz. Çünkü bildiğiniz gibi Opera uzunca bir süredir hem mobil hem de web tarafında ücretsiz Adblock ve ücretsiz VPN desteği sunuyor.

Burada ise öncelikli olarak Windows, Mac ve Linux kullanıcılarına hitap eden uygulamaları listeliyoruz. O zaman vakit kaybetmeden listemize geçelim.

1. Speedify

Ücretsiz VPN hizmetleri söz konusu olduğunda en büyük sorunlardan biri hız limitleridir. İşte Speedify bu hız limitlerinde olabildiğince yüksek bir performans vermeyi amaçlıyor. İnternet kimliğinizi gizleyen hizmet, Instagram ve Snapchat gibi sosyal ağlarda çok sağlam bir internet hızı teklif ediyor.

30"dan fazla sunucu desteği olan Speedify, hem ethernet hem de 3G/4G bağlantılarda hız kapasitenizi en yüksek noktada tutuyor. Hizmetin en kötü tarafıysa ücretsiz kullanımda ayda sadece 1 GB kota belirliyor olması.

Ugulama Windows, Mac, iOS ve Android için indirilebilir durumda.

6. TunnelBear

Geldik listenin sonuna. Eğer aradığınız şey en hızlı ve en kolay kullanımsa, etrafta TunnelBear gibi bir uygulama kolay kolay bulamazsınız.

20"den fazla lokasyon desteği, 1000"den fazla sunucu ve 5 cihaza kadar kullanım desteği TunnelBear"ın ilk ön plana çıkan özellikleri. Ayrıca paralı ve parasız hizmet modeli arasındaki tek fark size sağlanan aylık veri kotası. eğer ücretsiz aboneliği seçerseniz her ay 500 MB kota veriliyor.

Kaynak: Shiftdelete / Ekonomi

Instagram Linux Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title